📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oby to byli wyborcy bidona
zipi napisał/a:
a ja mam banana na mordzie ze taki syf się dzieje w USA mam nadzieje ze bedzie coraz gorzej i gorzej, coraz wieksza inflacja i coraz wiecej małp bedzie robić takie rzeczy troszke moze mi szkoda tych normlanie myślących białych czy żółtych, ale no cóż :v oni tez patrzyli jak nas czerwoni jebali , a teraz ich jebią czarni XD
Juesej to potęga, napewno chcesz zeby te ameby na tym ręce położyły ?
radar-owiec napisał/a:
To nie są jedyni biali na tym wideo. Koleś w niebiesko białej koszuli, z telefonem w ręce też jest biały. Po drugiej stronie ulicy też widać białych kolesi. Jeśli to wyłącznie kwestia rasowa to dlaczego oni też nie wylądowali tak samo na środku ulicy z obitymi mordami?
Bo mieli szczęście,że nie każdy czarnoskóry chciał myśli zamienić na czyny ? Tych dwóch miało pecha a tamci szczęście. Weź jeszcze powiedz,że biali robią tak samo
Żeby nie zabrzmiało to rasistowsko... Jebane małpy... Oni tam tracą kontrolę nad niewolniczymi małpami. Czyli taka kolej rzeczy,..? Prawo Darwina...?
Co za Ku^^rewskie bydło. Oni zrobią tam drugą Afryke
To jak w jakimś białym kraju dzielnica patusów. Zasady takie same, podobna inteligencja, tylko tutaj wyróżniają się kolorem lepiej jak mieli by HWDP i jebać sąd wytatuowane na czole. ALE: tak jak mamy tam co najmniej kilku czarnych, którzy przechodzą obok i wolą nie mieć z tym nic wspólnego, tak i w nawet w Polsce znajdzie się paru normalnych kolesi w patusiarskiej dzielnicy, który nie są tykani bo "stąd", ale jakby tylko zaczęli zwracać uwagę, to skończyli by tak samo jak tych dwóch białych nieszczęśników.
Ogarnijmy się. Nawet na tym filmie to tylko 5 rozbójników, którzy jak widać trzęsą dzielnicą bo każdy boi się wpierdolić śmieci do śmietnika. Śmiejemy się że USA się rozwala od nadmiaru murzynów, a trochę ciszej myślimy, że Polska tak samo pada od nadmiaru białych patusów. Szkoda.
Ogarnijmy się. Nawet na tym filmie to tylko 5 rozbójników, którzy jak widać trzęsą dzielnicą bo każdy boi się wpierdolić śmieci do śmietnika. Śmiejemy się że USA się rozwala od nadmiaru murzynów, a trochę ciszej myślimy, że Polska tak samo pada od nadmiaru białych patusów. Szkoda.
Bo się rozmnażaja bez kontroli i potem takie rzeczy się dzieją.
Bo się rozmnażaja bez kontroli i potem takie rzeczy się dzieją.
Chmm , samice oglądając walkę samców ,po walce wykonują taniec wabiący co silniejszych osobników w celu odbycia ,prokreacji ,celem zachowania gatunku ,i przekazania najbardziej agresywnych tzn silnych genow ,czytala Krystyna czubówna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów