Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Musiałbym najpierw móc ją jednoznacznie zinterpretować, co niestety nie jest możliwe. Gdybyś był parę lat młodszy, poradziłbym Ci popytać się polonisty o zasady konstruowania zdań wielokrotnie złożonych.
poza wami, sa dzieci ktore nie zawinily niczym a zostaly patraktowane jak smieci przez swoich rodzicow, wiec mysle, ze jesli 2 facetow lub 2 kobiety ktore sie kochaja chca dac jakiemus dziecku milosc i pomoc w osiagnieciu czegos w zyciu to, swiadczy o nich bardzo dobrze.
to nie jest zadne zabieranie dziecku matki lub ojca bo i tak domy dziecka sa przepelnione.
wiem, ze to jest sadistic i rozumiem, ze mozna sie smiac z prawie wszystkiego, ale kurwa mac, rodzina jest ponad wszystkim bo to na razie dzieki niej mozecie siedziec przy jebanym komputerze i pisac te popierdolone komentarze.
jesli jestescie tak zacofani i pojecie rodziny to dla was tylko cipka kutas, to mam nadzieje, ze zobacze was na hardzie bo takie osoby na tym swiecie nic dobrego nie wniosa, wiec tylko przeszkadzaja.
btw, oczywiscie to wszystko nie zmienia fatu, ze ten film chujowo pasuje na tym forum.
ale dam piwo bo milo bylo zobaczyc ilu zacofanych ludzi jest tu.
szkoda, ze wy nie straciliscie rodzicow jak byliscie mali, szkoda, ze was matka z ojcem nie napierdalali odkad tylko przyszliscie na swiat, szkoda, ze wam rodzice nie zniszczyli dziecinstwa przez to ze byli jebanymi egoistami i traktowali was jako zbedny przedmiot w domu, bo wtedy moze byscie zrozumieli, ze rodzice to nie kobieta i mezczyzna a osoby, ktore kochaja swoje dziecko i chca dla niego jak najlepiej.
poza wami, sa dzieci ktore nie zawinily niczym a zostaly patraktowane jak smieci przez swoich rodzicow, wiec mysle, ze jesli 2 facetow lub 2 kobiety ktore sie kochaja chca dac jakiemus dziecku milosc i pomoc w osiagnieciu czegos w zyciu to, swiadczy o nich bardzo dobrze.
to nie jest zadne zabieranie dziecku matki lub ojca bo i tak domy dziecka sa przepelnione.
wiem, ze to jest sadistic i rozumiem, ze mozna sie smiac z prawie wszystkiego, ale kurwa mac, rodzina jest ponad wszystkim bo to na razie dzieki niej mozecie siedziec przy jebanym komputerze i pisac te popierdolone komentarze.
jesli jestescie tak zacofani i pojecie rodziny to dla was tylko cipka kutas, to mam nadzieje, ze zobacze was na hardzie bo takie osoby na tym swiecie nic dobrego nie wniosa, wiec tylko przeszkadzaja.
btw, oczywiscie to wszystko nie zmienia fatu, ze ten film chujowo pasuje na tym forum.
ale dam piwo bo milo bylo zobaczyc ilu zacofanych ludzi jest tu.
spierdalaj do ho(mo)landii jak ci źle wśród "zacofanych"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów