18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kamanes 2012-11-17, 22:37
23 lata i beta za 50 kafli ?!!! żryj gruz cyganie !! tylko to mi na myśl przychodzi ( skoro od starych nie ciągniesz) !!

on czy ona ? kłamię albo oszukuję ??
Zgłoś
kamanes 2012-11-17, 22:57
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
juki 2012-11-17, 22:59
Bitch, please.

Zgłoś
kamanes 2012-11-17, 23:11
lukaslys napisał/a:

Naucz sie czytac pajacu

folks dojcz? nie nie chwale sie ze pracuje tutaj, pisalem ze niestety ! pajacyku...
Ale sytuacja zmusza ze tak wyszlo

Żal mi ciebie, nobeczku.

wystarczy ze opuścisz stronę!! ( nie chcę więcej opierdolów admina) !!! Tatus da na lepsze auyko ?? bo Będziesz Miał Wydatki cyt. BMW

Zgłoś
kamanes 2012-11-17, 23:22
aartiee daj spokój ...on zarobiony jest !! jeszcze Ci SS wysle na chate !!

Zgłoś
kamanes 2012-11-17, 23:25
o majne toże

Zgłoś
pudel89 2012-11-17, 23:31
Jak dwa koguty kurwa
Zgłoś
artiee 2012-11-17, 23:35
Nawet bardziej...
Zgłoś
artiee 2012-11-17, 23:59
podał idiota sam wcześniej namiar... przecież to jakiś głąb...Konta na sadolu już nie ma, jakiś dzielny admin się z nim rozprawił Czyta to teraz biedaczek umysłowy a zrobić nic nie może Swoją drogą, jakim trzeba być burakiem żeby dawać te brzydkie BMW na tapetę FB. Lukas uświadom to sobie sobie nie masz ładnego BMW, masz zwykłe którym babcie w dojczu jeżdżą na zakupy. Taka większa wersja SMARTA.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów