Oto co dzieje się z dymem przy basie o niskiej częstotliwości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
taka faza że lagi się załączają
Dźwięk to drgania cząsteczek materii. Ze względu na małą gęstość w stosunku do pozostałych stanów skupienia, w gazie te drgania najlepiej się rozchodzą. To tylko lokalne zmiany ciśnienia... Do czego zmierzam? Do tego, że to nic niesamowitego.
Aha, wyprzedzając pytania użytkowników. Tak, jestem geniuszem i nie, nie możecie mi wylizać rowa, by się przypodobać. Cześć.
Aha, wyprzedzając pytania użytkowników. Tak, jestem geniuszem i nie, nie możecie mi wylizać rowa, by się przypodobać. Cześć.
niska częstotliwość jak na bass... ale wy ułomni jesteście... 200 Hz to też bass, ale o wysokiej częstotliwości
maksymilian45 napisał/a:
Oto co dzieje się z dymem przy basie o niskiej częstotliwości
Jestem ciekaw jak brzmi bas o wysokiej częstotliwości
Swoją drogą od tak niskich częstotliwość można dostać nudności i sraczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów