18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:55
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Nie żyje Brian Thompson, 50-letni dyrektor generalny medycznego giganta UnitedHealthcare. Mężczyznę zastrzelono w środę 4.12.2034, przed New York Hilton Midtown na Manhattanie, gdzie firma organizowała dzień inwestora.
Zamaskowany napastnik czekał na niego przed hotelem.
Strzelił mu z Niemca w plecy.
Warto zauważyć, ze albo mial chujowa bron, ktora zacinala sie po kazdym strzale albo amunicję poddźwiękowa dla lepszego wyciszenia, ktora nie przeladowuje broni po wystrzale.
Wyznaczono nagrode 10k zielonych dla kogos kto strzeli z ucha.
Za niewinnosc na pewno go nie zajebali.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jokerd 2024-12-05, 9:26 2
baronturbina napisał/a:

@wiwmewiór Odkąd to subsonic nie przeładowuje broni po wystrzale?

Odtąd jak ekspert od broni palnej z sadistica udaje że się na niej zna bo gdzieś kiedyś usłyszał o amunicji poddźwiękowej..😁
Zgłoś
Naczelnik_Sanepidu 2024-12-05, 9:27 9
Wiewór napisał/a:

"Za niewinnosc na pewno go nie zajebali.

odjebali go za żydzenie na odszkodowaniach
Zgłoś
igor666 2024-12-05, 9:33 1
Gaiseric napisał/a:

Definitywnie coś jest nie tak jest z tym pistoletem. Przy drugim strzale niewypał, a po trzecim musiał pomagać zamkowi wrócić. Pewnie tłumik jest za ciężki i przeszkadza w przekoszeniu lufy, oczywiście jeżeli jest to model z tego typu ryglowaniem.

wyglada to na "Ruger Mark IV Tactical Suppressed"
Zgłoś
zxc1234 2024-12-05, 9:35
@Gaiseric: moze byc i ten wynalazek/klon wg internetow

Zgłoś
gdfgdf 2024-12-05, 9:38 3
Wiewór napisał/a:

Wyznaczono nagrode 10k zielonych dla kogos kto strzeli z ucha.

ja bym chętnie strzelił, za darmo nawet, już posprzedawałem kumpli trochę na prokuraturze, chętnie znowu to zrobię, lubie to. Grałem charakterniaka zawsze a rozprułem się przy pierwszej lepszej okazji jak majtki taniej dziwki z DK8
Zgłoś
smc 2024-12-05, 10:06 1
gdfgdf napisał/a:

ja bym chętnie strzelił, za darmo nawet, już posprzedawałem kumpli trochę na prokuraturze, chętnie znowu to zrobię, lubie to. Grałem charakterniaka zawsze a rozprułem się przy pierwszej lepszej okazji jak majtki taniej dziwki z DK8

Dali ci skopolaminę do śniadania?
Dobry jesteś wafel, ps Masa
Zgłoś
MrLu 2024-12-05, 10:18 13
Skurwiel był szefem największego ubezpieczyciela pod względem odrzuconych świadczeń. United Healthcare odrzuca ponad 32 procent świadczeń. 32! Obsługując prawie 30 milionów Amerykanów. Przy ich zjebanym systemie? To są setki tysięcy ludzi nie mających już nic do stracenia. Obrabowanych przez monstrualne ceny opieki zdrowotnej które niejednokrotnie bankrutują ich doszczętnie. Nie trzeba być sherlockiem żeby stwierdzić że komuś w końcu nie zależało już na niczym. I założę się że jak go złapią, o ile nie odjebią, to będzie klient UH który stracił wszystko. Albo ktoś z jego rodziny.

Tyle że żałosne jest pierdolenie że coś się zmieni. Ta, jedno. Będą mieli teraz tabuny ochroniarzy bo nie sądzę aby system zdrowotny który przynosi im tyle kasy zmienili.
Zgłoś
CroSS_D 2024-12-05, 10:24 7
W USA najwiecej bankructw indywidualnych spowodowanych jest kosztami leczenia. Tam za zwykłe pobranie krwi, które w PL komercyjnie zrobisz za 39 zł tam płaci się nap 2 500$, RTG którw w PL będzie kosztował 80 zł tam będzie za 6 000 $

Przepływy finansowe w USA w służbie zdrowia są horrendalne
Zgłoś
Piesinger 2024-12-05, 11:35 2
Widocznie komuś czegoś polisa nie pokryła i pacjent zmarł zgodnie z procedurami. Firma ubezpieczeniowa jak fundacja dobroczynna, jest od zarabiania, a nie rozdawania
Zgłoś
~Velture 2024-12-05, 11:57 5
MrLu napisał/a:

Skurwiel był szefem największego ubezpieczyciela pod względem odrzuconych świadczeń. United Healthcare odrzuca ponad 32 procent świadczeń. 32! Obsługując prawie 30 milionów Amerykanów. Przy ich zjebanym systemie? To są setki tysięcy ludzi nie mających już nic do stracenia. Obrabowanych przez monstrualne ceny opieki zdrowotnej które niejednokrotnie bankrutują ich doszczętnie. Nie trzeba być sherlockiem żeby stwierdzić że komuś w końcu nie zależało już na niczym. I założę się że jak go złapią, o ile nie odjebią, to będzie klient UH który stracił wszystko. Albo ktoś z jego rodziny.
Tyle że żałosne jest pierdolenie że coś się zmieni. Ta, jedno. Będą mieli teraz tabuny ochroniarzy bo nie sądzę aby system zdrowotny który przynosi im tyle kasy zmienili.

Zyski dla akcjonariuszy się same nie wygenerują

Zgłoś
Wiewór 2024-12-05, 12:17 2
zxc1234 napisał/a:

@: moze byc i ten wynalazek/klon wg internetow

Ian McCollum ocenil ze typ strzelal ze zwyklego pistoletu tylko z jakiegos gowna, ktore sie zacinalo.
Byc moze amunicja podzwiekowa ktora byla zbyt slaba i zacinala bron.

[ Dodano 2024-12-05, 12:19 ]
Maniecky napisał/a:

"Za niewinnosc na pewno go nie zajebali"...zajebales koment z dupy. Od kiedy to hitmeni zabijaja "winowajcow"?

Z dupy cie wysrała twoja matka.
Zajebali go bo robil waly i oszukiwal ludzi.
Zgłoś
metyoo 2024-12-05, 13:44 2
Maniecky napisał/a:

"Za niewinnosc na pewno go nie zajebali"...zajebales koment z dupy. Od kiedy to hitmeni zabijaja "winowajcow"?

a co ty możesz wiedzieć kogo i za co zabjają?

[ Dodano: 2024-12-05, 13:47 ]
CroSS_D napisał/a:

W USA najwiecej bankructw indywidualnych spowodowanych jest kosztami leczenia. Tam za zwykłe pobranie krwi, które w PL komercyjnie zrobisz za 39 zł tam płaci się nap 2 500$, RTG którw w PL będzie kosztował 80 zł tam będzie za 6 000 $
Przepływy finansowe w USA w służbie zdrowia są horrendalne

mam w pracy kolesia, który pracował 15lat w USiA, wyrwanie zęba podobno kosztuje 500-700 dolarsów, zwykłe wyrwane, nie usunięcie chirurgiczne
Zgłoś
T... 2024-12-05, 14:28
Gaiseric napisał/a:

Definitywnie coś jest nie tak jest z tym pistoletem. Przy drugim strzale niewypał, a po trzecim musiał pomagać zamkowi wrócić. Pewnie tłumik jest za ciężki i przeszkadza w przekoszeniu lufy, oczywiście jeżeli jest to model z tego typu ryglowaniem.

Raczej ammo poddźwiękowe stosowane celem lepszej współpracy z tłumikiem dźwięku.
Zgłoś
Pawehan 2024-12-05, 14:52
igor666 napisał/a:

wyglada to na "Ruger Mark IV Tactical Suppressed"

Z takim kalibrem jaki ma Ruger to już lepiej z gaz rurką na gościa. Ruger to tylko z bliska i w łeb tyle strzałów ile się da.
Zgłoś
SpalonyRzymianin 2024-12-05, 14:55 3
Mam nadzieję, że to dopiero początek. Brawo dla zleceniodawcy. Za te wszystkie przewały, których się te skurwysyny dopuszczają w imię "dobra inwestorów" to był akt łaski. Następni w kolejce mam nadzieję to krezusi Bullshita19.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem