18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:41
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Nie żyje Brian Thompson, 50-letni dyrektor generalny medycznego giganta UnitedHealthcare. Mężczyznę zastrzelono w środę 4.12.2034, przed New York Hilton Midtown na Manhattanie, gdzie firma organizowała dzień inwestora.
Zamaskowany napastnik czekał na niego przed hotelem.
Strzelił mu z Niemca w plecy.
Warto zauważyć, ze albo mial chujowa bron, ktora zacinala sie po kazdym strzale albo amunicję poddźwiękowa dla lepszego wyciszenia, ktora nie przeladowuje broni po wystrzale.
Wyznaczono nagrode 10k zielonych dla kogos kto strzeli z ucha.
Za niewinnosc na pewno go nie zajebali.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina 2024-12-05, 23:18
Prosty napisał/a:

Ja cie nie namawiam myślę tylko że byś był w tym dobry ja ci kibicuje a i nie zesraj się

Idź stąd. Wykonaj polecenie i poza nauką czytania rozważ też naukę pisania. Może dostaniesz w pakiecie taniej.
Zgłoś
Gaiseric 2024-12-05, 23:18 1
@Toooomek: Całkiem możliwe, chociaż ja dalej obstawiałbym problemy z ryglowaniem spowodowane brakiem dostosowania pistoletu do tłumika.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
baronturbina 2024-12-05, 23:22
Gaiseric napisał/a:

@: Całkiem możliwe, chociaż ja dalej obstawiałbym problemy z ryglowaniem spowodowane brakiem dostosowania pistoletu do tłumika.

A ja bym dostosował tłumik do pistoletu bo odwrotnie jak napisles, to trochę jakby auto do kół dopasować

[ Dodano 2024-12-05, 23:24 ]
Albo jak byś chcial Margolina dopasować do PBS-1
Zgłoś
Gaiseric 2024-12-05, 23:34
baronturbina napisał/a:

A ja bym dostosował tłumik do pistoletu bo odwrotnie jak napisles, to trochę jakby auto do kół dopasować

Może i niefortunnie to napisałem, ale z drugiej strony broń, szczególnie wiekową trzeba czasem dostosować do używania z tłumikiem. Gwintowanie lufy, regulacja systemu gazowego, itd.

Hitler był lewakiem
Zgłoś
Prosty 2024-12-06, 0:01 1
baronturbina napisał/a:

Idź stąd. Wykonaj polecenie i poza nauką czytania rozważ też naukę pisania. Może dostaniesz w pakiecie taniej.

Rozważ zderzenie z autem xD

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Tinta 2024-12-06, 4:24 1
Gaiseric napisał/a:

Może i niefortunnie to napisałem, ale z drugiej strony broń, szczególnie wiekową trzeba czasem dostosować do używania z tłumikiem. Gwintowanie lufy, regulacja systemu gazowego, itd.

Odgaduję hasło - urządzenie Nielsena.
Zgłoś
baronturbina 2024-12-06, 6:37 1
Gaiseric napisał/a:

Nie może a napewno tylko jaki jest sens stare klamoty gwintować jak można nawet stare „SD Ready” kupić? I jaka regulacja systemu gazowego w pistolecie? Albo gazy klepną zamek albo nie. Jak jest chujowa amunicja (głównie elaborka) to nie przeładuje. Albo nie złapie zamka i jebie w auto

I tak do Twojego podpisu: „
Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.”
Wiesz że NSDAP to nie lewica? Zmień sobie bo może niefortunnie sobie wpisałeś.

[ Dodano 2024-12-06, 06:39 ]
Prosty napisał/a:

Rozważ zderzenie z autem xD

Ty naprawdę idź stąd dzieciaku i z innymi użytkownikami premium się pucuj chłopczyku.
Zgłoś
Prosty 2024-12-06, 7:22
baronturbina napisał/a:

Ty naprawdę idź stąd dzieciaku i z innymi użytkownikami premium się pucuj chłopczyku.

Pucuj to ty berło księdzu, filozofie z dupy. Kurwa pierdolisz farmazony jak jakiś niepełnosprawny pod burdelem i dziwisz się że ci cisnę. Idź z tym swoim " każdy cel jest dobry " na melinę heroinę przypierdol w oko.

Zgłoś
baronturbina 2024-12-06, 10:09
Prosty napisał/a:

Pucuj to ty berło księdzu, filozofie z dupy. Kurwa pierdolisz farmazony jak jakiś niepełnosprawny pod burdelem i dziwisz się że ci cisnę. Idź z tym swoim " każdy cel jest dobry " na melinę heroinę przypierdol w oko.

Ciśniesz mi? Dziecko naprawdę? Idź stąd serio bo sam się orasz.
Zgłoś
Prosty 2024-12-06, 14:32 1
baronturbina napisał/a:

Ciśniesz mi? Dziecko naprawdę? Idź stąd serio bo sam się orasz.

Ty już się zesrałeś nawet pod innym postem ta swoją filozofią z dupy .

Zgłoś
Gaiseric 2024-12-06, 16:03 1
baronturbina napisał/a:

tylko jaki jest sens stare klamoty gwintować jak można nawet stare „SD Ready” kupić? I jaka regulacja systemu gazowego w pistolecie? Albo gazy klepną zamek albo nie. Jak jest chujowa amunicja (głównie elaborka) to nie przeładuje. Albo nie złapie zamka i jebie w auto

Taki jest sens, jak się nie ma dostępu do broni "SD Ready".
O systemie gazowym nie pisałem konkretnie względem pistoletów, a broni palnej ogółem.

baronturbina napisał/a:

I tak do Twojego podpisu: „
Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.”
Wiesz że NSDAP to nie lewica? Zmień sobie bo może niefortunnie sobie wpisałeś.

Podpis jest m.in. po to, żeby wywoływać ból dupy u pewnej grupy osób. Jak widać, działa

Hitler był lewakiem
Zgłoś
baronturbina 2024-12-06, 18:01
Gaiseric napisał/a:

Taki jest sens, jak się nie ma dostępu do broni "SD Ready".
O systemie gazowym nie pisałem konkretnie względem pistoletów, a broni palnej ogółem.
Podpis jest m.in. po to, żeby wywoływać ból dupy u pewnej grupy osób. Jak widać, działa

Dobra dobra nie tłumacz się Ty… a jak np w ak chcesz system gazowy regulować? Pisałeś w odniesieniu donosicielu bono tym była mowa. Nie ściemniaj
Zgłoś
Gaiseric 2024-12-06, 18:29 1
baronturbina napisał/a:

Dobra dobra nie tłumacz się

Nie tłumaczę się, a tłumaczę tobie. Taka drobna różnica.

baronturbina napisał/a:

Ty… a jak np w ak chcesz system gazowy regulować?

Ty... a wiesz że jest broń, w której da się i taka w której nie da się regulować systemu gazowego?
A do AK można dokupić regulowany tłok gazowy. Masz jeszcze jakieś braki w wiedzy, które chciałbyś uzupełnić?

baronturbina napisał/a:

Pisałeś w odniesieniu donosicielu bono tym była mowa.

No to wróć do mojego posta i przeczytaj go sobie jeszcze raz. I sprawdź translator, bo chyba wymaga (hehe) regulacji.

A jak chcesz się dalej do czegoś przypierdalać, to weź rozpęd i przypierdol się, a raczej w - ścianę. Wszystkim to wyjdzie na zdrowie.

Hitler był lewakiem
Zgłoś
baronturbina 2024-12-06, 18:34
Gaiseric napisał/a:

Nie tłumaczę , a tłumaczę . Taka drobna różnica.
Ty... a wiesz że jest broń, w której da się i taka w której nie da się regulować systemu gazowego?
A do AK można dokupić regulowany tłok gazowy. Masz jeszcze jakieś braki w wiedzy, które chciałbyś uzupełnić?
No to wróć do mojego posta i przeczytaj go sobie jeszcze raz. I sprawdź translator, bo chyba wymaga (hehe) regulacji.
A jak chcesz się dalej do czegoś przypierdalać, to weź rozpęd i przypierdol się, a raczej w - ścianę. Wszystkim to wyjdzie na zdrowie.

Czemu jesteś taki ordynarny? Nie przypierdalam się tylko próbuje zrozumieć twoją obszerną wiedzę z dziedziny rusznikarstwa. Strzelałeś kiedyś z margolina w full auto?

Był tu kiedyś specjalista od broni choć trochę ułomny Mit1 czy jakoś tak. Miał nawet awatar podobny do twojego.
Zgłoś
Gaiseric 2024-12-06, 18:56 1
baronturbina napisał/a:

Czemu jesteś taki ordynarny? Nie przypierdalam się tylko próbuje zrozumieć twoją obszerną wiedzę z dziedziny rusznikarstwa. Strzelałeś kiedyś z margolina w full auto?

Był tu kiedyś specjalista od broni choć trochę ułomny Mit1 czy jakoś tak. Miał nawet awatar podobny do twojego.

I teraz pewnie liczysz na to, że sprowokowany będę się tu z tobą obrzucał złośliwościami przez następnych kilka stron
Przykro mi, nie mam zamiaru marnować na ciebie więcej czasu. Co chciałem to napisałem, ty z siebie przy okazji zrobiłeś głupka.

I serio, skorzystaj z mojej rady, wyjdzie ci na zdrowie

Hitler był lewakiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem