Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taką sztukę to w luku bagażowym powinni transportować
Raczej samolotem transportowym, a nie pasażerskim
To wielkie goryle kapsko powinno być liczone x3. W ogóle to zwierząt nie powinno się wpuszczać do samolotów...
Cargo
Podobno prawie 300 kilogramów. I wcale się nie dziwie jak ramie ma grubości uda, bo o reszcie nawet nie ma co pisać.
Ramie grubosci uda u dziewczyny z nadwaga...
Podobno prawie 300 kilogramów. I wcale się nie dziwie jak ramie ma grubości uda, bo o reszcie nawet nie ma co pisać.
Ramie grubosci uda u dziewczyny z nadwaga...
A ja bym powiedział, że dyskryminacja to to, że taka świnia 120kg włazi i płaci za bilet tyle samo, co 75 kilogramowy ja + jak dokupię bagaż 10 kilo, dopłacić muszę 500zł.
Ale to jest knur 300kg+
W razie konieczności ewakuacji, przez taką lochę może zginąć wiele osób.
Spokojnie, jak już wbije dupsko w swoje 3 osobowe miejsce to po rozlaniu się smalcu we fotelu nie ma szansy, że się stamtąd uwolni.
Jak znam moje szczęście, to pewnie zakupiła miejsce obok mnie i zajęła podłokietnik
Podłokietnik wlazł jej między półdupki.
Pomyłka, powinna lecieć w luku bagażowym.
Ewentualnie dwa miejsca wykupione od razu obok siebie.
Tobie liczą bagaż co do kilograma i centymetra, a taki tucznik 200 kilo sobie wchodzi bez problemu. Tfu
Wydaje mi sie ze musi wykupic 2 miejsca , ale chuja tam sie znam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów