Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poproszę jeszcze ze dwie powtórki, bo nie zauważyłam tego momentu jak mu napój z butelki wyłazi.

to w nowej zelandii jak coś, a amerykanie go nie lubią bo to palant z kanady

Nevan napisał/a:
Na c🤬ja mu czapka?
Nie na ch*ja, tylko na głowę. Pewnie próbuje ukryć łysinę.

Linekk napisał/a:
To biedactwo jest po chemioterapii i nosi peruczkę?
Nie, ale ma tak zryty łeb, ze włosy same wypadają. Nie wiesz, że na jałowej glebie nic nie rośnie?

Przypomnialy mu sie czasu nocnych polucji dlatego sie wkurzyl i wyszedl ze studia
Jeszcze wyslac gnoja do Korei niech go tam przerobia na pare trampek

Jeszcze wyslac gnoja do Korei niech go tam przerobia na pare trampek

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie