📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Na chuj wywlekacie tego dzieciaka na każdej stronie? To już się nudne robi, a nie wkurwiające...
Sadyslaw napisał/a:
kto to kurwa jest?!
jakieś ciotowate dziecko?
Szkoda że się nie poryczał jak się oblał colą, był by hard
raquid napisał/a:
szkoda, że nie umarłdobrze że nie umarł
swoją drogą to się tak dziwię, w hameryce mają tyle broni, jestem zszokowany, że żaden gangsta-nygus albo jakaś sekta katolicka jeszcze go nie odstrzeliła
Arbeit macht müde
co do tego dzieciaka to standardowo - do gazu albo kula w łeb
swoją drogą to się tak dziwię, w hameryce mają tyle broni, jestem zszokowany, że żaden gangsta-nygus albo jakaś sekta katolicka jeszcze go nie odstrzeliła
Ty nie dostaniesz nigdy jej.
Lepiej zabij ją
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Jeśli chcesz mieć ją na zawsze
Ona nie poczuje nic...
Lew napisał/a:
Opis filmiku coś nie ten teges
Przecież on nie ma chuja tylko cipeczkę
O ty świntuszku, podglądałeś go?
buba0 napisał/a:
Przypomnialy mu sie czasu nocnych polucji dlatego sie wkurzyl i wyszedl ze studia
No co Ty? 16-latek wyglądający na 12 latka polucje ma cały czas i nigdy z tego okresu nie wyjdzie, bo nigdy nie dojrzeje.
Jakiś dzieciak oblał się napojem- hm wery funy- i o co ten wrzask>?
on powinien się nazywać Justin Gówno wtedy przynajmniej Polacy byli by na niego deczko mniej cięci bynajmniej przez jakiś czas
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów