18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Pamiętaj!
Nie bądź objęty i pomóż starszym.

Dziadek w wyniku odniesionych obrażeń zmarł.
Sprawcą okazała się 25 l kobieta

wg zeznań kobiety starszy mężczyzna obrażał pasażerów.

people.com/crime/woman-charged-with-murder-shoved-elderly-man-off-bus-...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sipidripilampoponi 2019-05-15, 18:52 1
Wiedziałem, że to kolejny dindunufin. xD Planeta małp.
Zgłoś
mygyry 2019-05-15, 19:03
Choćby mnie jakiś dziadek od chujów wyzywał to nigdy by mi na myśl nie przyszło, żeby go uderzyć lub popchnąć, ale jak można oczekiwać cywilizowanego zachowania od osoby, której szczytem cywilizacyjnym nadal są chatki z gówna
Zgłoś
kulawiec 2019-05-15, 19:51
Samice przypiąć łańcuchem do podłogi w hospicjum. W zamian za sprzątanie nerek, kubłów i mycie podłogi karmić resztkami po pacjentach.
Zgłoś
ChybaTy1 2019-05-15, 20:35
Ale kruche te życie w podeszłym wieku. Za dzieciaka wywracało się na rowerze lub spadało z drzew na plecy a tu zwykły upadek uśmierca dziadka.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-05-15, 20:37 3
Cytat:

Kobieta?Dużo powiedziane.

Człowiek - to za dużo powiedziane.
To ewentualnie samica murzyna.
Zgłoś
C................n 2019-05-15, 21:03 1
Ja pierdolę, co za skurwysyństwo...
Zgłoś
J................o 2019-05-15, 21:42 6
Angel napisał/a:

wg zeznań kobiety starszy mężczyzna obrażał pasażerów.

Sprostowanie:
Małpa zeznaje, że dziadek obrażał. Wedle źródła oraz zeznań świadków natomiast:

Witnesses told police Bishop was allegedly arguing with other people on the bus and cursing at them - czyli czarna sprzeczała się z pasażerami oraz obrażała innych.

Dziadek natomiast poniósł śmierć, ponieważ zwrócił jej uwagę "to be nicer to the passengers" - by była milsza dla innych pasażerów.
Zgłoś
mazga50 2019-05-15, 22:03 1
Rozumiem, że tego czarnucha powiesili na najbliższej gałęzi?
Zgłoś
nolife123 2019-05-15, 23:51
Szacun dla dziadka, w bardzo sprytny sposób postanowił wysłać jedną gorylice do klatki nazywanej też więzieniem.
Zgłoś
twentyfree 2019-05-15, 23:53 4
mazga50 napisał/a:

Rozumiem, że tego czarnucha powiesili na najbliższej gałęzi?

niestety, nie te czasy... szkoda....
Zgłoś
mikelejlo 2019-05-15, 23:57
Jeszcze większa ironia byłaby wtedy, gdyby się okazało, że dziadek był weteranem, który zwalczał nazistowskich rasistów.
Zgłoś
mrdick 2019-05-16, 1:58
ale szpetne kurwisko
Zgłoś
budix 2019-05-16, 14:44
komandor ???

Zgłoś
Andre1945 2019-05-16, 21:40
Cytat:

Jeszcze większa ironia byłaby wtedy, gdyby się okazało, że dziadek był weteranem, który zwalczał nazistowskich rasistów.

Sprawdziłem, niestety nie był - miał 74 lata, więc co najwyżej służył w Wietnamie.

Swoją drogą, to doszło do paru napaści lewaków na alianckich weteranów II wojny, kiedy opluwano ich i nazywano ''nazistami''. Znam na pewno jeden taki przypadek z Brazylii, kiedy antifowcy opluli weterana, który walczył z Niemcami i wyzywali go od ''nazistów''.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-05-17, 21:29
Mam nadzieje że w więzieniu do końca swych dni dzień w dzień będzie trzymała w ryju obsrane berło spod celi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem