18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14

77-letni kierowca Fiata oraz jego 75-letnia żona zginęli na miejscu. 35-letnia kobieta, która z nimi podróżowała oraz pięć osób jadących w Fordzie Mondeo, z którym zderzył się Fiat, w stanie ciężkim trafili do szpitala. Było wśród nich 3,5-letnie dziecko.
Film kończy się w momencie wypadku.

Poniżej dwa zdjęcia z akcji ratunkowej.

Zgłoś
acidos 2010-09-20, 21:45 1
po 70-ce to już powinni zakopywać! żywcem!
Zgłoś
Gszysztow 2010-09-20, 21:46 2
Mówiłem, nie budować kurwa autostrad, to i takich tragicznych wypadków nie będzie

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
vass 2010-09-20, 21:50
Dajcie spokój dziadkowi, każdy się może pomylić
Zgłoś
Szczurek95 2010-09-20, 21:52 1
<noszjapierdole> kamerzysta musi otrzymać jakąś wyjebaną nagrodę... brawo. a dziadek wyjebany.
Zgłoś
wubepe 2010-09-20, 21:54 1
7t letni dziadek myli sie tylko raz
Zgłoś
ungubungu 2010-09-20, 21:55
przez pojebanych staruchów jakaś rodzina ma właśnie przejebane po całości. zakaz prowadzenia nawet hulajnogi powinien byc wprowadzony po 60 roku życia. i tyle.
Zgłoś
think666 2010-09-20, 21:57 80
Fuck Yeah! Dziadek skurwielu!

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
seweryn2207 2010-09-20, 22:01 2
kurwa ciekawe jak wy bedziecie gadac gdy stuknie wam 50 z tym prawkiem
Zgłoś
Fumigant 2010-09-20, 22:13
pewnie sie zastanawiał czemu tak zapierdalają jego pasem i na chuj ta droga obok R.I.P.

Zabijam i płacą mi za to!
Zgłoś
Roszp 2010-09-20, 22:19 3
A tam R.I.P, mówi sie Burn in hell motherfucker. Myślę że najlepsze komentarze tu kierowca robi, nic dodać nic ująć.
Zgłoś
emilkaa1 2010-09-20, 22:21
no bez przesady 50 lat to nie jest wiek starczy żeby kłaść się i umierać, co dopiero robić testy co pół roku
Zgłoś
J................� 2010-09-20, 22:24
Szkoda kobity i dziecka a to wszystko przez jebany system gdzie pierniki zamiast do pracy to siedzą pod krzyżem albo zapierniczają pod prąd
Zgłoś
Stew 2010-09-20, 22:25 1
ssij napisał/a:

Staruchom się nie dziwię że nie rozróżniali kierunku jazdy ale 35 letnia kobieta?! Może była niewidoma albo pojebana psychicznie :] bo innej racjonalnej odpowiedzi nie widzę żeby jechać pod prąd.
A tu takie dodatkowe video

Ty koleś. Ja się zastanawiam, czy w ogóle czaisz o co chodzi w filmie. Bo wydaje mi się, że ładnie Cie popierdoliło. Weź jeszcze raz obejrzyj filmik i zobacz, że dziad jedzie ŹLE a typiara z naprzeciwka prawdopodobnie jechała lewym pasem (co jest naturalne na drogach ekspresowych, autostradach itp. z reszta na takiej znajdowali się wszyscy uczestnicy ruchu). Wyprzedzając na takiej drodze nie musisz wyglądać przed samochód wyprzedzany, bo niby po co? Patrzysz tylko w lusterka, coby Ci nikt w zad nie wjechał.

Ale przecież Ty jesteś taki mądry i ogarnięty, że masz prawo cisnąć po niewinnych ludziach. Zdaj prawko i potem się wypowiadaj
Zgłoś
exculibrus 2010-09-20, 22:27
@seweryn2207

To samo byś powiedział o prowadzeniu z ręką w gipsie?

Jeśli zrobią testy dla 50 , to będzie sprawiedliwie. Potrafisz jeździć więc jeździsz bez względu na wiek.
Ostatnio, pod centrum handlowym, widziałem jak dwie 70-ki po zakupach wsiadły do nowszej A6. Babci pomyliły się biegi na automacie i zamiast do przodu, uderzyła tyłem w inny zaparkowany samochód. Bezczelnie suka odjechała nie patrząc nawet. Numer na szczęście spisałem i wsadziłem z wytłumaczeniem pod wycieraczki.
Zgłoś
tranzystor 2010-09-20, 22:28 1
emilkaa1 napisał/a:

no bez przesady 50 lat to nie jest wiek starczy żeby kłaść się i umierać, co dopiero robić testy co pół roku

Większość w wieku 50 lat jest zdrowsza (szczególnie umysłowo), niż większość osiemnastolatków przystępujących do egzaminu!
W Czechach, lub Szwajcarii prawo po 60 roku życia zabrania prowadzenia pojazdów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów