18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne

77-letni kierowca Fiata oraz jego 75-letnia żona zginęli na miejscu. 35-letnia kobieta, która z nimi podróżowała oraz pięć osób jadących w Fordzie Mondeo, z którym zderzył się Fiat, w stanie ciężkim trafili do szpitala. Było wśród nich 3,5-letnie dziecko.
Film kończy się w momencie wypadku.

Poniżej dwa zdjęcia z akcji ratunkowej.

Zgłoś
k................9 2010-09-21, 0:34 1
przez całe 3 strony czytałem o tym, że trzeba robić testy na reakcję u starszych kierowców itd. ja się pytam: na chuj ? skoro z daleka widać, iż dziad zostawił mózg w domu jak zęby na noc w szklance. psychopata to psychopata, jak miał nie widzieć, że z drugiej strony ktoś jedzie w drugą stronę.

a co do 35-letniej kobiety, która jechała z nimi - nie osądzajmy i nie oczerniajmy. Bóg jeden wie, co ona robiła w samochodzie - a nuż próbowała jakoś go powstrzymać, równocześnie sama nie tracąc życia na barierce. co wy byście zrobili, wielcy sadyści, gdyby dziadek was podwożący nagle napierdalał powiedzmy stówką pod prąd na ekspresówce ?

wesołe pozdrowienie 'ja jebie' wobec większości powyższych komentarzy !
Zgłoś
Leexo 2010-09-21, 1:41 1
Jestem ciekaw...czy oplaca sie dozyc starosci,moze go od tego wieku juz pojebalo,nienawidze skurwysynow ktorzy maja swiadomosc z zagrozenia na ktore narazają siebie i INNYCH,dalej brna,zamiast samemu sie rozpierdolic,Highway to hell dziadek,wypierdalaj.
Zgłoś
N................r 2010-09-21, 3:54
Jakby dziadek przeżył to by się tłumaczył że stary jest i to dlatego zajebał żone i ranił ciężko 5 osób. "Ale panie sędzio nie może mnie pan skazać na więzienie bo ja stary jestem" no i by go faktycznie nie zamkneli ze względu na wiek. Po 70 się w pace nie trzyma
Zgłoś
Pol 2010-09-21, 7:23
"Już nie ostrzegajcie... jebnął"
Zgłoś
s................j 2010-09-21, 8:04
Fumar napisał/a:

Ty koleś. Ja się zastanawiam, czy w ogóle czaisz o co chodzi w filmie. Bo wydaje mi się, że ładnie Cie popierdoliło. Weź jeszcze raz obejrzyj filmik i zobacz, że dziad jedzie ŹLE a typiara z naprzeciwka prawdopodobnie jechała lewym pasem (co jest naturalne na drogach ekspresowych, autostradach itp. z reszta na takiej znajdowali się wszyscy uczestnicy ruchu). Wyprzedzając na takiej drodze nie musisz wyglądać przed samochód wyprzedzany, bo niby po co? Patrzysz tylko w lusterka, coby Ci nikt w zad nie wjechał.

Ale przecież Ty jesteś taki mądry i ogarnięty, że masz prawo cisnąć po niewinnych ludziach. Zdaj prawko i potem się wypowiadaj

Co za baran
Zgłoś
mcmt 2010-09-21, 8:38 1
A ja za kazdym razem wjezdzajac na autostrade sie relaksuje...

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
daymaker 2010-09-21, 8:43
Eeee Halina patrz... oni wszyscy jadą pod prąd...
Zgłoś
E................n 2010-09-21, 9:33 1
No ja jebie:

Dwie osoby zginęły, a cztery zostały ranne w wyniku wypadku, do którego doszło w poniedziałek wieczorem niedaleko miejscowości Oleśnica (Dolnośląskie). Droga krajowa nr 8 Wrocław - Warszawa była całkowicie zablokowana.

Jak powiedział rzecznik Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu Paweł Petrykowski, zderzyły się trzy samochody osobowe.

- Ze wstępnych ustaleń wynika, że kierowca jednego z pojazdów stracił panowanie nad pojazdem, zjechał na przeciwległy pas ruchu i zderzył się z nadjeżdżającymi z naprzeciwka autami - dodał rzecznik.

Na miejscu zginęły dwie osoby, a cztery trafiły do szpitala. Policja wyznaczyła objazdy przez Jenkowice, Dąbrowę Oleśnicką i Dobroszyce.

Utrudnienia trwały do wczoraj, do godz. 23. Potem drogę udało się odblokować i ruch przebiega już normalnie.

źródło: wiadomosci.onet.pl/regionalne/wroclaw/dolny-slask-tragiczny-wypadek-ra...

Stracił panowanie?
Zgłoś
Blajsero 2010-09-21, 12:16
nie wiem jak wy ale ja, już zaczynam się rozglądać za przyzwoitym CB z dużym zasięgiem....
Zgłoś
.................. 2010-09-21, 12:19
Blajsero napisał/a:

już zaczynam się rozglądać za przyzwoitym CB z dużym zasięgiem

90% zasięgu daje antena i jej prawidłowe zestrojenie a nie samo radio.
Zgłoś
Elmoon 2010-09-21, 13:08
Kurwa mać! Szlag mnie trafia jak widzę takich pacanów. Kurwa żeby za jego głupotę płacili inni ludzie? Takich debili to odrazu powinni odstrzelić i do piachu
Zgłoś
Dominus 2010-09-21, 14:37 3
Zgłoś
Stato 2010-09-21, 15:26
A ci co nagrywali zamiast trabic albo cos to kurwy krzycza... Chuj z cb jak 95% ludzi tego nie ma??

Ciekawe czy sie zatrzymali by im pomoc...

btw. widok po wypadku w samochodach to chyba by byl za ostry na harda
Zgłoś
nanab 2010-09-21, 17:31 2
Stato napisał/a:

A ci co nagrywali zamiast trabic albo cos to kurwy krzycza... Chuj z cb jak 95% ludzi tego nie ma??

Jak jedziesz takim gratem 100 na godzinę to do pasażera musisz krzyczeć żeby usłyszał, poza tym pewnie moher był głuchy
Stato napisał/a:

Ciekawe czy sie zatrzymali by im pomoc...

Nie, jechali szybko wstawić film na jutube

Takich idiotów niezależnie od wieku powinni odstrzeliwać, a rachunki za naboje wysyłać do rodzin.
Zgłoś
Frytka 2010-09-21, 18:38
@all up
Ale posłuchajcie samych siebie. Najpierw pierdolicie, że jak filmik nie ma takiego właśnie zakończenia to "miałem nadzieje, że przynajmniej mózg rozpryśnie się na barierce" itp. A gdy już pojawił sie sadyzm odrazu zaczynacie pierdolić o zakazie prowadzenia przez starucha. P.S może też był sadystą i chciał sie zabawić?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów