📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ach ta starcza nonszalancja, powinien mu ktoś powiedzieć, że z całym szacunkiem, ale mało apetyczny widok stwarza,
He he, pocieszne
Założę się, że naoglądał się jak na jutubie ludzie tańcują na bieżni i chciał tak samo... tylko w odpowiednim dla siebie tempie
Założę się, że naoglądał się jak na jutubie ludzie tańcują na bieżni i chciał tak samo... tylko w odpowiednim dla siebie tempie
Ten dziadek to przynajmniej postanowił wziąć się za siebie wy komputerowe, wychudzone nerdy. Wy się z niego w tej chwili wyśmiewacie a założyłbym się że rozjebał by was jednym ciosem.
Jakim kurwa trzeba być zjebem żeby płacić za bieganie,albo łażenie po bieżni.Ale faktycznie trzeba być dobrym żeby sprzedawać ludziom naturalną rzecz jak chodzenie,kurwa jego mać.
staruszek? ciekawe kurwa... nie widać oznak wieku starczego. Jak obraca się twarzą do kamerzysty to nagle obraz się rozmazuje. Chuja w to nie uwierzę.
@up
bieżnia nie jest tylko do biegania czy chodzenia, pokazuje ilość spalonych kalorii co pomaga ludziom, którzy są na redukcji
@up
bieżnia nie jest tylko do biegania czy chodzenia, pokazuje ilość spalonych kalorii co pomaga ludziom, którzy są na redukcji
Cytat:
Śmiejcie się spaślaki, w jego wieku będziecie marzyć by móc do sklepu 100m się przejść bez bólu w stawach, a on po siłce skoczy sobie do parku dupy poobaczajać.
Cytat:
Ten dziadek to przynajmniej postanowił wziąć się za siebie wy komputerowe, wychudzone nerdy. Wy się z niego w tej chwili wyśmiewacie a założyłbym się że rozjebał by was jednym ciosem.
Cytat:
staruszek podczas tego nagrania ćwiczył dłużej niż Wy przez ostatni tydzień...
Co następny to lepiej wie co robię w domu, pochodzili tydzień na siłownie i wielcy sportowcy krytykujący opieszałość innych w internecie.
1.Michal napisał/a:
Nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie wolą biegać na jakiejś maszynie skierowanej do ściany, niż na przykład po parku. Jak ktoś z Wrocławia ma pilną potrzebę wydania swoich pieniędzy na bieganie, to niech się zgłosi do mnie. Odpłatnie wskażę dobre do tego miejsca.
Bo np. mieszkając w krakowie zdrowiej sobie wyjść na papierosa niż pójść pobiegać na zewnątrz. Zimą jest tu kurewski smog z PM10 sięgającym 300 ug/m3 więc wolę zapłacić za basen albo bierznię niż się truć.
Oprócz tego bieżnia pozwala "symulować", np. podbiegi pod górkę (u mnie jest ich poważny deficyt) dzięki czemu siła biegowa rośnie i można lepsze czasy wykręcać.
@PsK: jeśli te teksty Ciebie nie dotyczą, to skąd ten ból dupy?
@PsK: jeśli te teksty Ciebie nie dotyczą, to skąd ten ból dupy?
Siłka jest fajna ale nie wolno pić, trener poleca A.. i jeszcze wiek jest dość ważny i zdyscyplinowanie a potem itak chuj w to wszystko bo tylko kasa, sorry ale nie potrafię kłamać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów