W pierwszym chodzi jedynie o osiąganie satysfakcji seksualnej, w drugim nie. Jedno to "...filia" drugie "...seksualizm". Widzisz różnicę?
już nie płacz i pocałuj swojego chłopaka.
"Homoseksualizm, homoseksualność... relacja romantyczna, pociąg seksualny i/lub zachowanie seksualne pomiędzy osobami tej samej płci lub gender."
Czyli jak bzykniesz babkę 70+ to zaburzenie, jak zapniesz drugiego chłopa, lub coś podobnego to "relacja romantyczna".
To na wikipedii jest błąd. Da się to jakoś poprawić?
Powinno być przecież, że to zaburzenie psychiczne.
Chcesz być imbecylem, samemu coś cytować, a potem pokazywać, że nie umiesz czytać, to sobie bądź. Ja jedynie wytknąłem błąd.
już nie płacz i pocałuj swojego chłopaka.
Kiedyś robiłem edycje na Wiki, przeszło i wpis został zmieniony.
Ale na to, że zaakceptują wpis, że homoseksualizm jest zboczeniem nie ma szans...
....Ja jedynie wytknąłem błąd.
A ja wytknąłem, że dla większości ludzi bardziej normalne jest bzykanie się dwojga ludzi odmiennej płci, nawet z dużą różnicą wieku, niż dwóch facetów, nawet równolatków...
A są siły wmawiające nam, że to normalne... vide Wikipedia.
Miałem teścia, 88 lat. I wiele razy jego żonka (83 wiosenki) przyłapywała go ... jak .... walił niemca w hełm.
Kurwa tyle lat po wojnie a on jeńca trzymał ????
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów