📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Kurwa typie. Nie polsza.
Abo jesteś mało rozgarniętym Polakiem albo kacapem. Tak czy siak za Polsze to wypierdalak.
Możesz sobie pluć, ale faktów nie zmienisz. Gdy w Stanach czarni zbierali bawełnę, polscy chłopi odrabiali pańszczyznę, która była formą niewolnictwa. Najpóźniej zniesiono ją w zaborze rosyjskim, bo w 1964 roku, czyli rok przed zniesieniem niewolnictwa w USA.
Więc polski chłop był białym Murzynem, a ty jesteś jego potomkiem, nie lepszym niż czarnuchy w USA.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Możesz sobie pluć, ale faktów nie zmienisz. Gdy w Stanach czarni zbierali bawełnę, polscy chłopi odrabiali pańszczyznę, która była formą niewolnictwa. Najpóźniej zniesiono ją w zaborze rosyjskim, bo w 1964 roku, czyli rok przed zniesieniem niewolnictwa w USA.
Więc polski chłop był białym Murzynem, a ty jesteś jego potomkiem, nie lepszym niż czarnuchy w USA.
Chuj mnie obchodzi niewolnictwo, nie zrozumiałeś komentarza
siwy244 napisał/a:
raczej to dziadek był tym traktorem jeżeli odnosi się to do Polszy
To teraz Usraińce są pełnoprawnymi użytkownikami Sadola? Ten portal złazi poniżej poziomu psiego gówna.
[ Dodano: 2024-11-26, 01:29 ]
TCP nasz ty historyku za dychę, wracaj obracać kacapskie pęta a nie się tu mądrzysz.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Kurwa typie. Nie polsza.
Abo jesteś mało rozgarniętym Polakiem albo kacapem. Tak czy siak za Polsze to wypierdalak.
z chęcią zacytuję i dam piwko,
kwintesencja
Orał czarnuchem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów