Wymiata.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hayos_64 napisał/a:
Miec takiego dziadka-bezcenne Pozazdroscic dystansu do samego siebie:P
Ja mam dystans do siebie, a nie jestem dziadkiem.
czemu ten debil ktory to nagrywa tak trzesie ta kamera
czy do kurwy nedzy nie moze jej trzymac nieruchomo?!
ale sie wkurwilem!
ale sie wkurwilem!
chociaż ma jakieś zajęcie a nie jak u nas łażą do lekarza bo im nudno w domu
winthek napisał/a:
czemu ten debil ktory to nagrywa tak trzesie ta kamera
ale sie wkurwilem!
No faktycznie trzęsie jak by czołgiem przez pole minowe jechał,
następnym razem niech dadzą nagrywać komuś bez ADHD.
Aż ledwo co napisy widać
Nie no kurwa, stary ogarnij się, nie masz o co się przyjebać to przypierdalasz się o nic?W 80% filmów trzęsie się kamera w niektórych scenach. Dobrze, że nie czepiasz się, czemu w wersji 3D nie ma, bo już byś osiągnął nowy lvl w trollowaniu
Już myślałem, że wsadzi to sobie w dupę. No ale przypomniałem sobie że to nie hard.
Dobry dziadek! ja dwoma loopować nie umiem tak równo:/ ale ja to bardziej 1A sobie upodobałem...
story of my life:
jakieś 2 lata temu zacząłem się tym bawić, ale szybko stwierdziłem, że za stary jestem bo zawsze się znajdzie jakiś mały żółtek, który zrobi to lepiej, a w dodatku nie miałem czasu na siedzenie przy kompie
the end
jakieś 2 lata temu zacząłem się tym bawić, ale szybko stwierdziłem, że za stary jestem bo zawsze się znajdzie jakiś mały żółtek, który zrobi to lepiej, a w dodatku nie miałem czasu na siedzenie przy kompie
the end
Kоniu napisał/a:
chewbacca13, poradź się na samosi co dalej...
Aż tyle razy Tobie pomogli, że polecasz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów