18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Witam szanownych sadoli.
Dziadek ze śląska ( kierunkowy 32 ) opisuje ze swojego punktu widzenia działanie TP SA i pracowników, oraz swoje sugestie ...
Konsultant na chamstwo odpowiada chamstwem.
Rozmowa do 1:30, później konsultant był wyciszony i klient tylko mówił.
Ze względów prawnych pipajki powstawiane w odpowiednie miejsca.
ENJOY

Ps. nie było, materiał "własny"
Zgłoś
connel 2012-12-25, 14:28 1
I dobrze im powiedział. Mi kiedyś miła Pani przy okazji pomocy przy połączeniu internetowym chciała wmówić, że "widocznie nie do końca wciskałem przycisk" (problem polegał na tym, że po zresetowaniu modemu musiałem się gdzieś tam logować, wcześniej tak nie było- reset i wszystko śmigało tak jak wcześniej). Pomogła, bo powiedziała co musiałem zrobić, no ale żeby mi wmawiać, że nie do końca wcisnąłem przycisk? No kurwa, prośba...
Zgłoś
i................a 2012-12-25, 14:32 2
Jak on jest Ślązakiem, to ja jestem kurwa Al Capone. Zwykły przyjezdny mieszkaniec woj. Śląskiego.Tak na przyszłość, każdy kto będzie chciał zwykłą, chamską mowę nazwać godką, niech wpiyrw wejrzy do Ślabikorza Śluńskiego, abo inkszego wokabulorza ze ślunskom godkom i się upewni czy jego wiedza w temacie jest wystarczająca.
Zgłoś
Dradax 2012-12-25, 14:37 6
ikea napisał/a:

Jak on jest Ślązakiem, to ja jestem kurwa Al Capone. Zwykły przyjezdny mieszkaniec woj. Śląskiego.Tak na przyszłość, każdy kto będzie chciał zwykłą, chamską mowę nazwać godką, niech wpiyrw wejrzy do Ślabikorza Śluńskiego, abo inkszego wokabulorza ze ślunskom godkom i się upewni czy jego wiedza w temacie jest wystarczająca.

PS: A Chuj Ci w dupe hanysie kopidole jebany pozdrawiam
Zgłoś
Skowu 2012-12-25, 14:38
Ale z TP chociaż ludzie macie jakieś promocje, np. glupi pendrive 4gb, ale jest! a u nas w Netii ? daaaali.. internet 6mb za 60zł miesięcznie, gdzie brat cioteczny ma 6mb za 71zł, ale pendrive dostał za przedłużenie umowy!!! CIULE!

Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
Zgłoś
Czajol3 2012-12-25, 14:41
gdzie tu gwara śląska?
To jakiś pieprzony niedorozwój z warszawki, przedstawia swoją nieudolną imitacje Hanysa, gorol, je*any
Zgłoś
sp0on 2012-12-25, 14:52 1
Bo to jest "ślonzok" z sosnowca
Zgłoś
Lasarr 2012-12-25, 14:53
wlasny? a co Ty ten burak czy burak?

Klient taki sam chuj jak obsluga, dlatego tak wlasnie wyglada wszystko w tym kraju, mam paru dobrych znajomych slazakow, ktorzy sa spoko ale i tak w wiekszosci populacja tych szowinistow to sa chamy i buraki o ktorych nawet w grojcu ciezko.

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Zgłoś
i................a 2012-12-25, 15:11
Dradax napisał/a:

PS: A Chuj Ci w dupe hanysie kopidole jebany pozdrawiam

Inteligencji i kultury na tym portalu się nie uraczy... Dlaczego tak bardzo się łudziłem?
Zgłoś
bioweapon 2012-12-25, 15:12
Przekleństwa chociaż dobrze wymawia.

Defqon.1 Festival
Zgłoś
Dradax 2012-12-25, 15:25
ikea napisał/a:

Inteligencji i kultury na tym portalu się nie uraczy... Dlaczego tak bardzo się łudziłem?

Kultury mu sie kurwa zachciało może Ci jeszcze obiad ugotuje? popapraniec
Zgłoś
svitovsky 2012-12-25, 15:36
Nie wiem jak jest w TP, ale w UPC, szlag czlowieka może trafić nim się tam dodzwoni, ostatnio miałem przeprowadzkę więc trochę musiałem podzwonić odnośnie przeniesienia, potem coś nie działało i za każdym razem próbując się połączyć traciłem z 2 dychy, albo i więcej z konta, bo co chwile mówiło mi, że konsultant zajęty- czekaj 5-10 minut, a dzwoniłem o różnych porach dnia, zatem rozumiem zdenerwowanie tego faceta, ale kultury nie zazdroszczę...
Zgłoś
wielkiwezyr 2012-12-25, 16:37
Temu wieśniakowi z sosnowca powinni telefon w ch.j odłączyć ! bo po ch.u takiemu Burakowi internet ? żeby wungiel zamawiać ?
Zgłoś
filipsworks 2012-12-25, 17:07
Ma rację gościu. Takie kurwa naciąganie i tyle. Tak samo jak Netia... Prąd nawet po kablu telefonicznym nie szedł, a oni pierdolili, że coś nie tak z konfiguracją, a żeby się z technikami dogadać to trzeba było bite (z zegarkiem w ręku) 10 godzin wisieć na telefonie (oczywiście komórkowym, bo domowy nie działał). Teraz już akwizytorzy Shitii wiedzą, żeby ode mnie i od sąsiadów uciekać z daleka.
Zgłoś
Sajgonski 2012-12-25, 17:08
Nagrywoj mnie ciulu ,jak mnie słuchosz ; dyplom za świnia kupił ; przeklęte gorole skurwiałe
Zgłoś
issenpl 2012-12-25, 18:46
@do wszystkich wystawiajacych piwa
Jaki czas ci tam kurwa leci? Jak dzwonisz na infolinie, a wychodzi że on własnie tam dzwonił, czyli system tp działa prawidłowo jak nawet bohater filmu mógł się w niej połapać. I nawet ślązak, wpadł by na taki pomysł, ze jak ktoś mi sprzedaje dzwonienie i ja do nich dzwonie po pomoc w sprawie dzwonienia, to ich polityka firmy dojrzała do tego aby te rozmowy były DARMOWE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów