18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Dziadzio w szpitalu
Antylewak_1920 • 2013-04-29, 20:44
Sytuacja autentyczna.

85-letni dziadek kumpla leży w szpitalu z zapaleniem płuc. Na sali też ma samych dziadków, do tego w bardzo słabym stanie. Kumpel przyszedł do dziadka z wizytą w niedzielę, koło 12. Wszedł do sali i zauważył, że dziadek był w dobrym humorze.
- Coś Ty dziadek taki wesoły? - spytał.
- Aaaa.... zmarł ten staruszek co ze mną leżał - odpowiedział dziadek.
- Niezły powód do radości...
- Nie, nie o to chodzi. Zmarł koło wpół do 9, zaraz przed tym jak roznosili śniadanie, to pozwolili mi zjeść za niego - odpowiedział uśmiechnięty dziadek.

Jak to skomentował kumpel: złego licho nie bierze.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
zjerycha 2013-04-29, 23:00
@raper900 czyżby przedstawiciel jakże zaszczytnego zawodu pielęgniarza ?
Zgłoś
raistpol 2013-04-29, 23:02
@up

to tak chyba na szaserów tylko jest...
Zgłoś
wojtass 2013-04-29, 23:32
shiters napisał/a:

moj dziadek poszedl do szpitala na zapelenie ploc w maju 2012 - zamrl
w lipcu poszla moja babcia - zmarla

czy musze Ci mowic co czeka Twego dziadka, lezacego w POLSKIM SZPITALU? Zabierz go!

Jezus maria cz ty naprawde jestes tak glupi? ludzie w pewnym wieku umierają i nawet niemiecki czy angielski szpital nie przedłuż im zycia. Na każdego przychodzi pora. Pewnie kretynie myślisz, że to zły pan doktor zabił ci babke i dziada. Skoro jesteś tak pewny swego idź do sądu.

Druga sprawa, studia na których obecnie jestem wmuszają na mnie przejście przez wszystkie oddziały szpitalne i to nie w jednym szpitalu. Może nie widziałem każdego szpitala w Polsce ale widziałem na pewno więcej niż internetowi znawcy tematu (np. ten debil którego cytuje). Powiem krótko - dupy nie urywa, jest troche dziadownia ale i tak lepiej niż większość z was uważa. nikt tam głodem nie przymierał, ani nie taplał się we własnych odchodach.

Reasumując - w dupie byliście, gówno widzieliście a pierdolicie jak najwięksi znawcy tematu. wiecie jakie słowo ciśnie mi sie na usta? Polaczki. Sam nie znoszę tego określenia ale tutaj pasuje idealnie
Zgłoś
Zjuq 2013-04-30, 0:02
Wszyscy pierdolicie jak połamani, ja tam często szpitale odwiedzam, bo dzięki mojemu hobby i pechowi często się łame . Powiem tyle, każdy szpital jest inny, ale za to dużo jest panienek na praktykach. Jak się je przekupi słodyczami to i na fajkę pomogą wyjść . A co do żarcia, to zawsze dostawałem dodatkową porcję ( po co mają mi przynosić z domu? ) jak tylko ładnie się poprosiło. Fakt, trafiałem też na konowałów, ale na każdego znajdzie się sposób. A co do zapalenia płuc to leżałem za dzieciaka w łagiewnikach, a tam żarcie było zajebiste. Takich pulpetów w sosie chrzanowym dawno nie jadłem
Zgłoś
Kozioł. 2013-04-30, 1:09
W szpitalach dają suchy chleb, kostkę masła ze nawet sobie dobrze nie posmarujesz 2 kromki do tego kawałek starego sera. Na Obiad coś na wzór zupy a o kolacji zapomnij.
Zgłoś
zyzyryxy 2013-04-30, 10:11
kurwa, ten sadistic to już naprawdę wylęgarnia jebanej gimbazy, czy wy kurwa macie własny mózg?!?

po pierwsze: żarcie w szpitalu jest uzależnione od diety przepisanej przez lekarza
po drugie: jak chcesz więcej to poproś, a będzie ci dane
po trzecie: to że w szpitalu x jest chujowe żarcie, nie oznacza że w szpitalu y jest tak samo (dodatkowo patrz pkt 1)
po czwarte: pierdolona gimbusiarnia tylko potrafi narzekać i powtarzać za GW i faktem
po piątek: człowiek żyje ileś tam lat to i niestety czasem musi odejść, jak cię kurwa złapie zapalenie płuc w wieku 80-90 lat to lepiej idź się przywitać z Bogiem, bo nawet ludzie w sile wieku mogą zejść na zapalenie płuc
po szóste: jak jesteście tacy mondrzy (bo do mądrych to wam brakuje) idźcie zapierdalać jako położne i pielęgniarze, założę się że po roku będziecie spierdalać ze szpitala, aż czasem mnie dziw bierze, że komuś się chce zapierdalać na tym stanowisku, jak jakieś tępe cipy i chuje ci ubliżają, bo oni tu za swoje kurwa wyjebane w kosmosa składki się leczą
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem