📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa no, allahu akbar musi być. Zaczyna mnie to wkurwiać, a wczesniej bawił. Chyba nawet gdyby to Samuel L. Jackson powiedział, to by chujowo brzmiało. Choć z drugiej strony... "Say Allahu Akbar one more time! I Dare you..."
W tych arabskich wojnach wygrywa ten kto więcej razy powie allah akbar. Strzelanie jest tylko sygnałem dla ziomków - zaczynamy napierdalać allahy!
Saletrzaki które robiłem w czasach dzieciństwa, latały dużo dalej.
szkoda że ta torpeda nie poleciała w ich strone kilku brudasów mniej by było
mam wrażenie że te "allah akbar" u nich to tak jak u nas "kurwa" i "ja pierdole"
te "allah akbar" u nich to tak jak u nas "o kurwa" i "ja pierdole"
te "allah akbar" u nich to tak jak u nas "o kurwa" i "ja pierdole"
@up
i allah akbar się pojawiło xD
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
i allah akbar się pojawiło xD
Postskriptum v l g Сталь
Z naszych łyżek by dalej poleciało...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów