📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem podobny sprzęty ( odpalany z kabla bo strach to było normalnie rura 160 mm) rozsypała sie w mak po próbie z acetylenem i tlenem
No właśnie co to za nuta w przeróbce, chętnie sobie ustawię na dźwięk sms
cyzex112 napisał/a:
No właśnie co to za nuta w przeróbce, chętnie sobie ustawię na dźwięk sms
Jak chcesz wyśle ci w jakiś magiczny sposób mam ze dwie podobne
Moje działo strzelało na lakier do włosów, boczna pokrywa była na gwint, gdy ciśnienie gazów było zbyt duże to wywalało pokrywę. Kiedyś taka kula ognia wyjebała mi obok głowy, dźwięk jak wybuch granatu, a klapka wylądowała kilkadziesiąt metrów dalej, straciłem słuch na kilkadziesiąt sekund . Ogólnie fajna zabawa, dobrze zrobione działo ma sporą moc, wbijając metalowe, naostrzone pręty do ziemniaka można było przebić drewnianą deskę. Swoją drogą, jak już się ktoś będzie w to bawił, to żeby ziemniak dalej poleciał wkładajcie foliową reklamówkę do lufy robiąc z tego przybitkę, na kilkanaście strzełów wystarczy (daleko nie odleci bo opór powietrza ją zatrzyma), później się przetopi, ale daje mocy ziemniakowi.
Jak się nazywa ta piosenka w przeróbce?
Galu87 napisał/a:
Ja jebię, dzięki sadolowi to są jedyne ciapate znaczki jakie rozpoznaję. Akbar, kurwa!Nic nie pozostaje do dodania poza:
الله أكبر
Tannaim napisał/a:
Weź to gdzie zauploaduj, bo nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Jak chcesz wyśle ci w jakiś magiczny sposób mam ze dwie podobne
megafileupload.com/en/file/418054/Quran-Islam-mp3.html
megafileupload.com/en/file/418055/Allahu-Akbar-Adan-mp3.html
ale takiej idealnie pasującej klimatycznej jak ta z przejebki nie mam.
Sadol uczy i bawi, teraz możesz poznać więcej literek wraz z zapisem fonetycznym.
megafileupload.com/en/file/418055/Allahu-Akbar-Adan-mp3.html
ale takiej idealnie pasującej klimatycznej jak ta z przejebki nie mam.
Sadol uczy i bawi, teraz możesz poznać więcej literek wraz z zapisem fonetycznym.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów