Z powodów 'ideologicznych' chciałem mieć błazna, pierwszy i z pewnością nie ostatni tatuaż.
Z powodów 'ideologicznych' chciałem mieć błazna, pierwszy i z pewnością nie ostatni tatuaż.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ewentualnie w Wa-wie, z kumplem robilismy w Art-line w Rybniku napewno ktos kojarzy ale teraz mamy zamiar gdzies indziej. Poszukalismy w necie i znalezlismy w sumie 3 studia warte uwagi, własnie w Wa-wie, Zielonej Górze i Rybniku, Podobno najlepsi w Polsce w zaleznosci co chce sie zrobic. Wiec moze ktos przyblizy cos na ich temat, czy drogo sie cenią, czy długo trzeba czekac na termin itd.
Zeby nie bylo to ja mam na wewnetrzej stronie bicepsa "Odi Vos" znaczenia sami sobie poszukajcie
Robil ktos z was dziare w Zielonej Górze ?
Ewentualnie w Wa-wie, z kumplem robilismy w Art-line w Rybniku napewno ktos kojarzy ale teraz mamy zamiar gdzies indziej. Poszukalismy w necie i znalezlismy w sumie 3 studia warte uwagi, własnie w Wa-wie, Zielonej Górze i Rybniku, Podobno najlepsi w Polsce w zaleznosci co chce sie zrobic. Wiec moze ktos przyblizy cos na ich temat, czy drogo sie cenią, czy długo trzeba czekac na termin itd.
Zeby nie bylo to ja mam na wewnetrzej stronie bicepsa "Odi Vos" znaczenia sami sobie poszukajcie
Rybnik- Tofi i Enzo, moi znajomi są obdziarani u chłopaków- piękna, profesjonalna robota, tylko do Tofika już są zapisy na grudzień 2011. photoblog.pl/tofitattoo/45263235/zarkon.html za tę łapkę i projekt wziął 1800zł- po znajomości. Sama jestem w trakcie załatwiania sobie terminu u Enza.
Ja robiłem w Zielonej
A jaki salon w ZG Cię interesuje ??
Wiesz nie wiem nawet , dowiem sie od kumpla to napisze, jesli to cos pomoze to on jest ponoc dobry w tatuazach typowo relistycznych, postacie ze zdjec itd
Rybnik- Tofi i Enzo, moi znajomi są obdziarani u chłopaków- piękna, profesjonalna robota, tylko do Tofika już są zapisy na grudzień 2011. photoblog.pl/tofitattoo/45263235/zarkon.html za tę łapkę i projekt wziął 1800zł- po znajomości. Sama jestem w trakcie załatwiania sobie terminu u Enza.
Ja robiłem u Garego i Kosy, niedaleko rynku w Rybniku, cenic sie cenia ale jakis kosmycznych cen to nie maja, kumpel za pająka w kolorze na bicepsie 350 zł wiec drogo to nie było.
Dzisiejszy nabytek
Co do tematu dziar wesprzyjcie mnie
gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/99999999/TATUAZLATA05/789071725
Głosuj: GP.TAT.68
sms 71051
Symboliczna złotówka z watem hrhr
R, lubisz gilganie po stopie?
Wolę bardziej wyrafinowane tortury .... zadawać innym
Mam nowe wiadomości co do Tofika, już skończył zapisy na grudzień 2012. Ja z kolei pod koniec sierpnia zagoszczę w Rybniku. : )
zapraszam do rybnika ...w Rybniku jeszcze dobrze dziara prykas i nie trzeba długo czekać po znajomości...polecam z jastrzębia Pawcia...naprawdę dobrze dziara i nie bierze dużo...większość ludzi z rybnika i okolic chodzi do niego poprawiać dziargi ...
w Rybniku jeszcze dobrze dziara prykas i nie trzeba długo czekać po znajomości
nawet nie po znajomości jest szybko ale studio czy osoba nazwiskiem pryka? ja jakoś zadowolona nie wyszłam z salonu bo tatuator wszystkie moje zalecenia pomieszał
nawet nie po znajomości jest szybko ale studio czy osoba nazwiskiem pryka? ja jakoś zadowolona nie wyszłam z salonu bo tatuator wszystkie moje zalecenia pomieszał
Ja wybieram się jutro dziarać, idę do Pawcia
kamuflaz.com/galeria.php
a tatuuję sobie takie oto coś
Z perspektywy czasu myślę sobie, że jestem zbyt wymagająca i nigdy nie wyjdę od tatuażysty zadowolona. Za dużo sobie nawyobrażałam a tatuaż w sumie jest na tyle fajny że planuję u prykasa jeszcze 2... cóż, kobieta zmienną jest
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów