Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepiej gdy taka przysluge robicie pizdeczki pod nadjezdzajaca ciezarowke. Ona powinna wtedy skrecic i wjebac wam sie prosto w ryj. Bezmozgi jebane.
Kładź się na jezdni i rób za próg zwalniający, wszystkim zlewaczonym śmieciom radzę to samo.
Nie jestem lewakiem tylko myślę logicznie i potrafię żyć w społeczeństwie z zasadami a nie jak takie patole jak ty. Prawaczek jesteś? Bozia na ścianie? A przepisy to jak ci się podoba tak? Już wtedy bozia nie patrzy, nie ma grzeszku cio? Burek...
Nie jestem lewakiem tylko myślę logicznie i potrafię żyć w społeczeństwie z zasadami a nie jak takie patole jak ty. Prawaczek jesteś? Bozia na ścianie? A przepisy to jak ci się podoba tak? Już wtedy bozia nie patrzy, nie ma grzeszku cio? Burek...
Gubisz się w zeznaniach i masz wypaczony lewacki pogląd na rzeczywistość. Gdybyś myślał logicznie, albo chociaż tylko myślał, to wiedziałbyś, że pieszy czy rowerzysta w starciu z samochodem ma małe szanse. Z tymi wierzeniami też kulą w płot. Pierdolisz o przepisach, jakby były one prawidłowe, a są postawione na głowie i nastawione m.in. na jeszcze większe ogłupianie i zniewolenie szarej masy. Grzechem to jest zatrzymywanie się tak jak to zrobił kierowca czerwonego auta, tzw. niedźwiedzia przysługa. Chociaż może jest jeden pozytyw tej sytuacji - gówniarstwo się czegoś nauczy i zrozumie, że nie warto słuchać lewackiego pierdolenia z telewizorka bo rzeczywistość wygląda inaczej.
aha no to czyli po prostu jesteś zwykłym patolem co prawo se ustala sam w zależności od tego czy Harnaś był z butelki czy z puszki. I jeszcze jedno, obyś kiedyś dostał w łeb od kogoś, kto prawo traktuje jeszcze łagodniej i flaszka w czyjś ryj to nie jest jakieś wielkie tam dla niego halo.Gubisz się w zeznaniach i masz wypaczony lewacki pogląd na rzeczywistość. Gdybyś myślał logicznie, albo chociaż tylko myślał, to wiedziałbyś, że pieszy czy rowerzysta w starciu z samochodem ma małe szanse. Z tymi wierzeniami też kulą w płot. Pierdolisz o przepisach, jakby były one prawidłowe, a są postawione na głowie i nastawione m.in. na jeszcze większe ogłupianie i zniewolenie szarej masy. Grzechem to jest zatrzymywanie się tak jak to zrobił kierowca czerwonego auta, tzw. niedźwiedzia przysługa. Chociaż może jest jeden pozytyw tej sytuacji - gówniarstwo się czegoś nauczy i zrozumie, że nie warto słuchać lewackiego pierdolenia z telewizorka bo rzeczywistość wygląda inaczej.
aha no to czyli po prostu jesteś zwykłym patolem co prawo se ustala sam w zależności od tego czy Harnaś był z butelki czy z puszki. I jeszcze jedno, obyś kiedyś dostał w łeb od kogoś, kto prawo traktuje jeszcze łagodniej i flaszka w czyjś ryj to nie jest jakieś wielkie tam dla niego halo.
W ogóle nie piję alkoholu, nie zażywam też narkotyków i nie palę papierosów.
Tak jak pisałem, masz całkowicie zaburzone postrzeganie rzeczywistości, jesteś komunistycznym niewolnikiem.
[...] NIE WPUSZCZAJCIE LUDZI NA PRZEJSCIE! MAJA CZEKAC! NIE MAJA PIERWSZENSTWA PRZED PRZEJSCIEM! Barany.
Najlepiej gdy taka przysluge robicie pizdeczki pod nadjezdzajaca ciezarowke. Ona powinna wtedy skrecic i wjebac wam sie prosto w ryj. Bezmozgi jebane.
a może pójdźmy po całości i uznajmy, że ciężarówki zawsze mają pierwszeństwo?... na skrzyżowaniu grzecznie czekać w swoich małych samochodzikach aż wszystkie ciężarówki przejadą... fajny pomysł, co?
No niestety na dwukierunkowej drodze trzeba patrzeć w obie strony a to już wymaga myślenia.
Kiedyś uczyli tego w podstawówce, ale teraz nie ma potrzeby bo pieszy ma pierwszeństwo przecież
moja rada: zacznij coś brać, bo z braku brania mozg ci niedomaga pierdoło. Jesteś cieciem i chwała panu jeśli zdechniesz w wypadku komunikacyjnym.W ogóle nie piję alkoholu, nie zażywam też narkotyków i nie palę papierosów.
Tak jak pisałem, masz całkowicie zaburzone postrzeganie rzeczywistości, jesteś komunistycznym niewolnikiem.
moja rada: zacznij coś brać, bo z braku brania mozg ci niedomaga pierdoło. Jesteś cieciem i chwała panu jeśli zdechniesz w wypadku komunikacyjnym.
Pierdoły przestrzegają sowieckich przepisów. Jeszcze jakieś "chwała panu", najpierw imputujesz jakieś wierzenia w "bozię", bo w twoim rozumku dżdżownicy nie mieści się to, że osoba o konserwatywnych poglądach pogardza zabobonami, a teraz jak trwoga to do boga
No i jeszcze agresja oczywiście, jak u każdego lewaczka.
Czekamy na ruchaczy wydechowych rur jak się znowu zlezą mamrotać, że pieszy i rowerzysta to powinien 3 zdrowaśki zmówić zanim w ogóle skręci z chodnika na pasy bo jedzie kurwa cygańska książę asfaltu pan i władca dróg publicznych i wiejskich - kierowca.
Po co te emocje? Wziąłeś brom?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów