📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie co z nią zrobic....
brakuje mi tutaj tylko obrazka pedobeara, nic więcej
Incontinentia napisał/a:
"oglądnąć" to nie błąd, debile, tylko regionalizm.
To pisz tak na forach regionalnych a nie na ogólnopolskich
za tydzien w wiadomościach będa mówić, że jakaś dziewucha powiesiła się, bo ktoś umieścił w necie filmik jak robi z siebie debila
Rogi87 napisał/a:
"Proszę obejrzeć" analfabeto.
mblbn napisał/a:
OBEJRZEĆ debilu!
Cthulhu napisał/a:
To pisz tak na forach regionalnych a nie na ogólnopolskich
To wy sobie obejrzyjcie a ja sobie po prostu oglądnę...
Szkarad napisał/a:
"oglądnąć" to ty se możesz mamę pod prysznicem
Wystarczyło mi że widziałem Ciebie i Twoją starą.. teraz mam uraz...jak mogłeś jej robić loda?
Hmm cholera nie sądziłem że spotkam tu sąsiadkę Będzie się z czego pośmiać jak przejdzie mi koło bloku
Niestety i w Zakopcu znajdzie sie upośledzonych ludzi
P.S.
Ktoś wie gdzie oryginał siedzi czy zostało tu od razu wrzucone?
Z chęcią ściągne sobie ale akurat z Sadistica nie wiem jak ściągać filmy... Ktoś coś poradzi jak?
Niestety i w Zakopcu znajdzie sie upośledzonych ludzi
P.S.
Ktoś wie gdzie oryginał siedzi czy zostało tu od razu wrzucone?
Z chęcią ściągne sobie ale akurat z Sadistica nie wiem jak ściągać filmy... Ktoś coś poradzi jak?
Conscribo napisał/a:
za tydzien w wiadomościach będa mówić, że jakaś dziewucha powiesiła się, bo ktoś umieścił w necie filmik jak robi z siebie debila
Wtedy postawie piwo
czarnylelo napisał/a:
Wystarczyło mi że widziałem Ciebie i Twoją starą.. teraz mam uraz...jak mogłeś jej robić loda?
no wlasnie nie wiem jak mogłAM, skoro obie z mama jestesmy kobietami, debilu. moze u ciebie w domu mama i tata to faceci, ale ja mam normalna rodzine i jakos mi z tym dobrze. rozumiem, ze ty tez ze swoim partnerem chcecie miec bachora? moze in vitro? a teraz idz tate (ktoregokolwiek) poprosic, zeby cie ukaral - najlepiej strzalem w tyl glowy
Na chaną ją, cholera. Na chana. Odechce jej się zabaw z kamerką NK.pl/facebook.com i gówniara ma przerypane.
młode gówniary, do kuchni ! co masz jeszcze małe stopy będziesz mogła bliżej zlewu stać !
Kurwa... Ja je znam... o_O
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów