📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po krokodylu najlepsze jest to odpadanie części ciała -.- to takie uzależniające -.-
"Niech ryczy z bólu ranny łoś,
Zwierz zdrów przebiega knieje,
Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś.
To są zwyczajne dzieje."
Tak jakoś a propo tego, że ryczy jak ranny jeleń
Zwierz zdrów przebiega knieje,
Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś.
To są zwyczajne dzieje."
Tak jakoś a propo tego, że ryczy jak ranny jeleń
szkoda mlodych ktorzy sie szprycuja tym gownem . A kazdy kto ma troche rozumu w glowie powinien informowac gnojkow do czego prowadzi branie mozgojebow..
manek141 napisał/a:
Jaki ten syf robi przester w mózgu. Zamiast zajarać blancika i się wyluzować to napierdalają jakieś gówno po kablach
spokojnie blancik ci zrobi gówno z mózgu po dłuższym czasie. Nie lękaj się .
Złowroga Pralka ! napisał/a:
spokojnie blancik ci zrobi gówno z mózgu po dłuższym czasie. Nie lękaj się .
Jaram średnio raz w tygodniu już od 5 lat. Jestem studentem drugiego roku filologii angielskiej z zadowalającymi wynikami. Spoko nie lękam się
No chyba teraz nie będziecie się kłócić czy Marihuana jest szkodliwa czy nie jest ...
To temat o krokodylu, ale raczej te dzieciaki by sobie zastrzyku nie zrobiły, film raczej nie jest o krokodylu.
To temat o krokodylu, ale raczej te dzieciaki by sobie zastrzyku nie zrobiły, film raczej nie jest o krokodylu.
manek141 napisał/a:
Jaram średnio raz w tygodniu już od 5 lat. Jestem studentem drugiego roku filologii angielskiej z zadowalającymi wynikami. Spoko nie lękam się
to nie wiem widocznie jest różnica w tym gównie albo organizmie jaką dawkę może przyjąć. Miałem podkreślam miałem kiedyś znajomego który jarał dzień w dzień przez 2.5 roku. Chłopak miał takie dziury w mózgu że jak wychodził do sklepu to wracał za 3 dni bo nie wiedział gdzie jest jego dom. A jak wracał to zachowywał sie jak gdyby nigdy się nic nie stało i znów szedł do sklepu. Aż w końcu kiedyś poszedł i nie wrócił.
A jak ja się z nim widziałem przed tym incydentem to po pół godzinnej rozmowie zamknął oczy po czym powiedział że nie widział mnie ze 2 lata i musimy sobie pogadać.
Na początku myślałem że robi sobie jaja ale okazało się że naprawdę nie pamietał całej poprzedniej godziny nie wiedział co się działo i jak się znalazł w danym miejscu.
Jarajcie dalej. W końcu bede mógł przetestować mój plan na apokalipse zombie.
Złowroga Pralka ! napisał/a:
Chłopak miał takie dziury w mózgu że jak wychodził do sklepu to wracał za 3 dni bo nie wiedział gdzie jest jego dom.
To musiał być jebnięty sam w sobie. Pale często, czasem mam problemy z koncentracja, ot.
Kumpel pali blisko 10 lat, dużo, sam uwazam ze za duzo.
Jest programista w duzej firmie, zarabia niekiepskie pieniądze, nie widze, żeby był zryty....
Emtecc napisał/a:
To musiał być jebnięty sam w sobie. Pale często, czasem mam problemy z koncentracja, ot.
Kumpel pali blisko 10 lat, dużo, sam uwazam ze za duzo.
Jest programista w duzej firmie, zarabia niekiepskie pieniądze, nie widze, żeby był zryty....
to może to od trawska zależy. Nie wiem
A jak można skomentować czyjś komentarz?
Trepanatio napisał/a:
A jak można skomentować czyjś komentarz?
Wejdź w temat z poziomu forum, tam masz takie możliwości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów