📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Selekcja naturalna"
W sumie za gowniarza tez sie lazilo po drzewach, jakichs slupach, wchodzilo na rozne, niewysokie budynki. Widac, ze to dzieciak w wieku "eksploracji swiata" i mogl nie wiedziec, ze leci tam linia trakcyjna, ktorej dotyk jest porazajacy Mi osobiscie go szkoda
Ignoranci... Przecież on się tylko zreplikował aby zbadać obcy obiekt.
@juki tak ma 4-latek który ledwo mówić zaczął, ten dzieciak wygląda na trochę starszego ma przynajmniej 8-10 lat w tym wieku powinien mieć już wykształcone zdolności analityczne i podstawową wiedzę która pozwoliłaby mu uniknąć większość niebezpieczeństw (czyt. wkładania palców do kontaktu).
O ile ja w tym wieku również podejmowałem ryzyka tzn. wspinania się na drzewa itd. to nigdy bym nie wszedł na pociąg i linie trakcyjną która jest pod napięciem co oznacza pewną śmierć to już przedszkolaki wiedzą.
O ile ja w tym wieku również podejmowałem ryzyka tzn. wspinania się na drzewa itd. to nigdy bym nie wszedł na pociąg i linie trakcyjną która jest pod napięciem co oznacza pewną śmierć to już przedszkolaki wiedzą.
Poraziło mnie zachowanie tego dzieciaka.
chciał zatańczyć electric boogie, a że nie umiał to podłączył się pod żródło mocy, nieżle go popieściło, z prochu powstałeś i w proch się obrócisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów