Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Leszczu jeden myslisz że pojedziesz mi porajtach obrażajac tą mafie kościelną ? w komentarzach tak wylewasz jad na polaków , nie pasuje ci to wyjazd stąd , tu jest społeczenstwo konserwatywne , tu nie beda tolerowani czarni , arabusy , pedały i innej maści dewianty LPG+zuophwdp. FAKTY SĄ TAKIE : gejostwo oraz lesbijstwo istnieje w naturze ale jest to defekt genetyczny głownie przez to że nie macie PODSTAWOWEJ funkcji do przedluzenia gatunku poniewaz sie NIE ROZMNAŻACIE i chwała panu.
czarni i arabusy won do lasu , w spoleczenstwie gdzie muzyni stanowią 30% populacji ich odsetek w więzieniach czyli OSADZENI ( czyli wyrok zapadł bo został uchwycony a ilu ucieklo ?? ) stanowie okolo 75 % !!! GWALCICIELE , MORDERCY
I TY PADLINO LUDZKA JESTES ZDRAJCĄ BIAŁEGO SPOŁECZENSTWA !
obrona przed zniszczeniem kultury i społeczeństwa a nie faszyzm , tu jest POLSKA i tu sie PEDAŁÓW NIE LUBI !
Powiem Ci ziomeczku, że żyję 28 lat w tym kraju i podejrzewam, że już zapłaciłem więcej podatków niż Ty zarobiłeś przez całe swoje życie. Dlatego też, jako że pewnie leczysz się za moje pieniądze, mamusia dostaje rentę czy emeryturę z moich pieniędzy i Ty pewnie zasiłek też masz za mój hajs, uważam, że chuja masz prawo wypowiadać się co do tego kraju, do którego rozwoju pewnie w ogóle się nie przyczyniasz. Kretyn
Powiem Ci ziomeczku, że żyję 28 lat w tym kraju i podejrzewam, że już zapłaciłem więcej podatków niż Ty zarobiłeś przez całe swoje życie. Dlatego też, jako że pewnie leczysz się za moje pieniądze, mamusia dostaje rentę czy emeryturę z moich pieniędzy i Ty pewnie zasiłek też masz za mój hajs, uważam, że chuja masz prawo wypowiadać się co do tego kraju, do którego rozwoju pewnie w ogóle się nie przyczyniasz. Kretyn
byczku a ja mam 26lat , miesiecznie zarabiam 7-8k zalezy od miesiaca za 168godzin ( z jednego duchodu ) programuje maszyny cnc i jestem fachowcem ( bez matury ) ,oraz DODATKOWO mam kilka źrodle dochodu , jestem kombinator , mam ciekawych kolegów z ktorymi też szponce byczku , najgorsze jest to że społęczeństwo nie zdaje sobie sprawy z tego co ideologia lpg+ zamierza zrobić po zakożenieniu sie na całym świecie , jak nie wierze w aniołki i jezuski to ta sprawa pochodzi od szatana , jak można nazwac pedofilie czyms normalnym ? a pedofilia bedzie dozwolona przez nich , teraz juz jest w ich systemie zeby bawic sie ze swoja córka w wieku 7 lat i macać po cipce ?!?!?! ja mam córke 8mio letnią ! KURWA JAK TAK MOZNA WY JEBANE CWELE !!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów