📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na sadisticku niby sami rozgarnięci ludzie siedzą, sami zaprawieni sadolowie... a zostali sprowokowani randomowym filmikiem z internetu z dzieckiem w roli głównej.
ja pierdziele, ale gimbusy hateują hahahahaha teksty tupu "jeszcze kilka lat temu by mnie to bawiło"
Może nie lat, ale miesiąc temu przed zakończeniem roku szkolnego.
Teraz wielki dorosły poszedł do zasadniczej szkoły zawodowej nawet semestru nie zaczął a już braki w dorosłości nadrobił.
Może nie lat, ale miesiąc temu przed zakończeniem roku szkolnego.
Teraz wielki dorosły poszedł do zasadniczej szkoły zawodowej nawet semestru nie zaczął a już braki w dorosłości nadrobił.
Rakiz napisał/a:
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ
Ja natomiast inne pytanko - jak się nazywa nuta na końcu pierwszego filmiku?
e dubble - be a king
Przecież słychać, że to nie dzieciak. Głos zwyczajnie podniesiony o parę tonów programikiem a ludzie dają się w chuja robić. Że sadole też się na to złapały no współczuje
To nie jest dzieciak tylko glos przerobiony syntezatorem. Tez tak robilem.
xpl1337 napisał/a:
To nie jest dzieciak tylko glos przerobiony syntezatorem. Tez tak robilem.
Żeby namawiać małe dziewczynki do seksu ? : )
Rakiz napisał/a:
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ
Ja natomiast inne pytanko - jak się nazywa nuta na końcu pierwszego filmiku?
ziomek serio tak trudno wygooglować mama told me one day im gonna grow big?
/watch?v=AYKYvVkhIYo
Śmiesznie jest ze ohohohoh
Jak bardzo chujowym trzeba być, żeby korzystając z TS'a nie mieć umiejętności zmutowania takiego typa...bądź jeśli admin tak rygorystyczne naniósł na serwer blokady po prostu ściszyć typa...wszystko się da..wszystko. No ale nie, lepiej dać się strolować
Aż strach w tych czasach mieć dzieci, bo kurwa nie wiadomo z której strony uchronić je od tej głupoty i kutasówy...gdziekolwiek taki młodzik by nie polazł..na podwórko czy do szkoły jeden i ten sam jebany poziom. Nie, nie mówię o jakże popularnej "gi..", ale o jebanych wzorcach które są jak patyk wbity w gówno...a potem te dzieciaki chcą być jak ten wzorzec.
Tak zawsze jest, spytasz takiego syna czy córkę po kiego chuja "coś tam" zrobiła jeśli wie że niepowinna/ien? Odpowiedź często leci taka sama.. "-a bo ten i tamten tak zrobili to czemu ja nie moge"
..a po chuj ja się w sumie pluje, idę spać
Aż strach w tych czasach mieć dzieci, bo kurwa nie wiadomo z której strony uchronić je od tej głupoty i kutasówy...gdziekolwiek taki młodzik by nie polazł..na podwórko czy do szkoły jeden i ten sam jebany poziom. Nie, nie mówię o jakże popularnej "gi..", ale o jebanych wzorcach które są jak patyk wbity w gówno...a potem te dzieciaki chcą być jak ten wzorzec.
Tak zawsze jest, spytasz takiego syna czy córkę po kiego chuja "coś tam" zrobiła jeśli wie że niepowinna/ien? Odpowiedź często leci taka sama.. "-a bo ten i tamten tak zrobili to czemu ja nie moge"
..a po chuj ja się w sumie pluje, idę spać
gdyby ktoś nie wiedział to filmik jest mojego autorstwa wiec zapraszam was na kolejne produkcje
/user/MineJaszczur
/user/MineJaszczur
Vilibert napisał/a:
Co to za nuta na początku? Bo kojarzę, ale nie mogę sobie przypomnieć.
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANDEZ
Proszę powiedzcie mi jak się nazywa tytuł piosenki która leci na początku drugiego filmiku proszę o odpowiedz na priv dziękuję z góry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów