18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Promek 2013-09-10, 20:58
No nie wiem co staremu tak do smiechu jak zonka musi uzywac gumowego pindola i to tej wielkosci.....
Zgłoś
smok1 2013-09-11, 9:19
Zapomniałeś dopisać "Materiał własny"
Zgłoś
Magicalan 2013-09-11, 10:01 2
MisiuSW napisał/a:

I chwała mu za to. Zasady zasadami, ale player sadola ma takie zwiechy i zmuły że nie komentuję...

No popatrz, a są ludzie którzy takich problemów nie mają. Może czas zmienić komputer i internet na szybszy?

"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
Zgłoś
krishna 2013-09-11, 10:56
Nie wiadomo kto się lepiej bawił ojciec czy dzieciak
Zgłoś
piochux 2013-09-11, 18:09
Czemu w komentach nie ma murzyna od instruktarzu filmowania? Warny już za niego lecą czy jak?
Zgłoś
Duch 2015-04-14, 19:33 3
Tate pacz jakiego mama węża choduje glgh glgh lghghl

Sadystki, jaki to gatunek pytona?

"Tylko drzewa mu szumiały, łany zbóż żegnały go..."
Zgłoś
Areczos 2015-04-14, 19:38
Tez wąż ma dwie głowy, więc niedziwne czemu Tate taki zadowolony. Zapewne razem z Mamą go karmią

Sadistic Uczy Sadistic Bawi Sadistic Ryje BeretY
Zgłoś
karinata 2015-04-14, 19:50
Duch napisał/a:

Sadystki, jaki to gatunek pytona?

Pythonidae Duplicatus.

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
~Velture 2018-02-12, 9:31 2
Filmik z dzieciństwa abraxusa kiedy odkrył sekret swojej starej

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Wiewór 2018-02-12, 9:33
Polaczki płaczące o matkach kurwach, dewiantach i zepsutym grzechem zachodzie in 3... 2... 1...

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów