📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za gimbaze nie ma piwa - mimo, że sadistic to szanujmy ostatnie szare komórki
Hitler wiedział co z takimi niewypałami się robi , choć szkoda tylko że i przez jego ręce przeszła także masa ludzi wartych pamięci .
melemele89: "za mlodu" mojegonie bylo nawet internetu, raz znalezlismy zdechlego psa (wielkie bydle) w gliniance ale no kurwa, nikt sie tym nie rzucal, litosci!
bloodwar napisał/a:
Pewnie Białystok - jebane zwierzęta
twoi starzy to zwierzęta a ty jesteś krzyżówką osła z glonojadem jebany cwany chuju. Życzę ci żebyś kiedyś przyjechał do Białegostoku i żeby ktoś za taki tekst zajebał ci w ten twój głupi tępy ryj pedale jebany[/code]
fajnych masz kolegów...
@gozdek
byłem na weselu w jedwabnem, cała okolica wiocha jak chuj, krowy i tym podobne sprawy, przynajmniej obaliłem połówke i szluga spaliłem na stodole haha
byłem na weselu w jedwabnem, cała okolica wiocha jak chuj, krowy i tym podobne sprawy, przynajmniej obaliłem połówke i szluga spaliłem na stodole haha
Pierdolicie, pewnie jakbyście mieli kamerę w czasach swojego chujowego dzieciństwa to gorsze rzeczy byśmy oglądali. Zawsze znajdzie się pierdolony obrońca zwierząt, ktoś kto pociśnie po gimbazie, czy od przyszłości polskiego Narodu i będzie patrzyl z góry na dzieciaki pare - 12 lat , zapominając ze sam w tym wieku jarałby się rozjebaną sarną jak głupi.
Dzieci tak szybko rosną w moim wieku to nawet takich atrakcji nie było jak teraz...
W 1989r wraz z upadkiem komuny zaczeli się rodzić idioci!!!
TA sytuacja utrzymuje się do dzisiaj!!
Śmiechy chichy a za kilka lat to uzyska prawa wyborcze...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów