📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2:13... i przekonał mnie
pierdolony karakan...
gelek napisał/a:
Ja pierdole, znów ten przyjebany jak kilo gwoździ paszczur...
Masz Racje. zajebał bym takiego i bym jeszcze siedział za chuja. no ale w imię ojczyzny ! a jak nie ja to niech ktoś inny go zajebie !
a ja proponuje zrobić zbiorczy temat z tym gównem bo sie syf zrobi tak jak z Family guyem ...
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-10-24, 06:41 ]
Spoko Praleczko, już scalone.
Dzieee kuuujeeemmy :*
Dzieee kuuujeeemmy :*
No to mnie knypek zajebiście zaskoczył...
fajna koszulka ze słuchawkami. tyle urzekło mnie w tej pioseneczce.
a na koniec powinni się pocałować, bo drętwo się zrobiło przez te pare sekund. swoją drogą już myślałam, że to zrobią...
a na koniec powinni się pocałować, bo drętwo się zrobiło przez te pare sekund. swoją drogą już myślałam, że to zrobią...
Hard kurwa.
1:14 chyba się spuścił
btw IMO jesteś jakiś chory, wygląda tak nieproporcjonalnie, może jest najzwyczajniej niedojebany
btw IMO jesteś jakiś chory, wygląda tak nieproporcjonalnie, może jest najzwyczajniej niedojebany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów