📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I tak taki sprzęt jest najlepszy na imprezę kupa śmiechu przy tym jest. Ale na tv trzeba uważać
— Terry Pratchett
Piramidy
itak pojdzie zapierdalać do fabbryki iPodów...
Jedenasty rok z pojebami z sadistic.pl
@okube
Kinect to technologia umozliwiajaca odczytywanie ruchow ciala, to, jaki gra ma poziom trudnosci zalezy od jej tworcow. Ta gra to Dance Central, zazalenia do tworcow kieruj. Typowy PS3 fanboy.
Kinect to technologia umozliwiajaca odczytywanie ruchow ciala, to, jaki gra ma poziom trudnosci zalezy od jej tworcow. Ta gra to Dance Central, zazalenia do tworcow kieruj. Typowy PS3 fanboy.
@wszyscy wyżej
wy rasistowskie cipska, myślicie że jak jest czarny to nie ma kolegów?
macie racje ;D
wy rasistowskie cipska, myślicie że jak jest czarny to nie ma kolegów?
macie racje ;D
@pilaf666
Wiem co to kinect, mało mnie obchodzi, co to za gra, piję do poziomu określonego jako hard, bo to dupa, nie hard jest - tych kilka śmiesznych wolnych kroków zrobić. Przykładowo refleks rozpierdalaczy rekordów w Guitar Hero robił na mnie o wiele większe wrażenie.
@pilaf666
Wiem, co to kinect, nazwa gry mało mnie obchodzi. Ja piję do poziomu trudności określonego jako hard, bo to dupa, nie hard jest tych parę wolnych wygibasów zrobić. Przykładowo refleks nakurwiaczy rekordów w Guitar Hero robił na mnie w cholerę większe wrażenie.
Wiem co to kinect, mało mnie obchodzi, co to za gra, piję do poziomu określonego jako hard, bo to dupa, nie hard jest - tych kilka śmiesznych wolnych kroków zrobić. Przykładowo refleks rozpierdalaczy rekordów w Guitar Hero robił na mnie o wiele większe wrażenie.
@pilaf666
Wiem, co to kinect, nazwa gry mało mnie obchodzi. Ja piję do poziomu trudności określonego jako hard, bo to dupa, nie hard jest tych parę wolnych wygibasów zrobić. Przykładowo refleks nakurwiaczy rekordów w Guitar Hero robił na mnie w cholerę większe wrażenie.
a na chuj mu koledzy.. jak za pare lat dalej bedzie tak tanczyl to bedzie wyrywal najlepsze suczki na dyskotekach
polonia66 napisał/a:
Może i zajebiscie tanczy, ale tak i tak pewnie nie ma kolegow.
Może i nie ma kolegów ale w wieku 3 lat osiągnął więcej niż ty przez całe życie siedząc na sadisticu. Thats a FACT!
polonia66 a ty nawet zajebiście nie tańczysz ani "kolegow" nie masz;)
polonia66 napisał/a:
Może i zajebiscie tanczy, ale tak i tak pewnie nie ma kolegow.
po co mu koledzy jak bedzie tak tańczył dalej to bedzie miał same koleżanki:p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów