📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja bym tego kota wypchał i postawił na półce bo pewnie drogi był to szkoda wyjebać
aligator napisał/a:
Kot bronił pewno kotki z nadzieją że będzie ciupcianie w nagrodę a pies bronił gnojka pewno z tą samą nadzieją
Novik napisał/a:
Uśpić dziecko oczywiście
Matka nie wpierdoliła nikomu, bo nie ma widoków na ruchanie?/W sumie, to ma sens...
Najmądrzejszy z tej ekipy to atakujący kot, który broni swoich. dzieciak głupi, ślepy i jeszcze płaczę jak pizda. pies głupi bo atakuje kota który ma rację a matka zjebana bo ma taki zwierzyniec w domu
Tak wygląda wychowanie przez samotną matkę, chłopiec boi się kota.
MansoN napisał/a:
W obronie dzieciaka i nie zaatakował tylko postraszył… tępy głąbie.
Co za kulturalna riposta.
Alien539 napisał/a:
no i ? co w tym smiesznego/dziwnego/interesujacego ?
Jakoś z werbunków w Rosji to się śmialiscie, a z banderowców nikt się nie śmieje.
Ciekawe.
tutaj komentery są ciekawsze jak sam materiał sorki za spam
ta mała kurwa nadepnęła kotu na ogon, i jeszcze kwiczy, jebany.
nauczy się patrzeć pod nogi, skurwysyn.
xD
nauczy się patrzeć pod nogi, skurwysyn.
xD
anubis90 napisał/a:
Jakoś z werbunków w Rosji to się śmialiscie, a z banderowców nikt się nie śmieje.
Ciekawe.
Co ? XD bierz pol
aligator napisał/a:
Kot bronił pewno kotki z nadzieją że będzie ciupcianie w nagrodę a pies bronił gnojka pewno z tą samą nadzieją
nie mierz wszystkich swoją miarą, pisałeś to żeby pedryle ci dali dużo piw przyznaj się baranie
riddick1773 napisał/a:
pies Cię jebal??dupsko szczypie ?nie mierz wszystkich swoją miarą, pisałeś to żeby pedryle ci dali dużo piw przyznaj się baranie
aligator napisał/a:
pies Cię jebal??dupsko szczypie ?
mierzysz wszystkich swoją miarą, a masz patologiczne podejscie dzieciaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów