📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Siriuz
No właśnie najwiekszy kłopot w tym, że ty to wiesz i ja to wiem, że całe prawo pierwszeństwa drogowego można zapisać na jednej samoprzylepnej karteczce. Tak, jak zrobiłeś to powyżej.
Natomiast władza ma od tego wielki leksykon i dywagują nad tą kwestią godzinami w wiele osób.
No właśnie najwiekszy kłopot w tym, że ty to wiesz i ja to wiem, że całe prawo pierwszeństwa drogowego można zapisać na jednej samoprzylepnej karteczce. Tak, jak zrobiłeś to powyżej.
Natomiast władza ma od tego wielki leksykon i dywagują nad tą kwestią godzinami w wiele osób.
Siriuz napisał/a:
To jest tak proste, że tylko ameby mają z tym problem.
Na torach pociąg jest święty.
Na jezdni samochód jest święty.
Na drodze rowerowej rower jest święty.
Na chodniku pieszy jest święty.
Z tym chodnikiem to bym się tak nie rozpędzał. Pieszy karaluch ma czuć się zagrożony zawsze i wszędzie - tak, żeby mu nic głupiego do łba nie strzeliło
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Zależy bo jak strefa to gówniak ma pierwszeństwo
gówniak na hulajnodze nie jest pieszym
edek_kotek napisał/a:
Skrzyżowanie dróg równorzędnych, gówniak nie ustąpił pierwszeństwa jadącemu motocyklem.
Chuja tam. Pewnie jakaś strefa zamieszkania, gdzie piesi mają pierwszeństwo i mogą poruszać się po całej jezdni, a pojazdy max 20 km/h a ten oczywiście napierdala na motorku, bo kręcić manetką to każdy debil potrafi. Jakby miał własne mieśnie użyc do rozpędzenia to by takim chojrak nie był.
EinsZweiPolizei napisał/a:
gówniak na hulajnodze nie jest pieszym
Jak hulajnoga zwykła lub gówniak do lat 5 na elektrycznej/rowerze to jest pieszym przynajmniej w PL nie wiem jak w ZSRR
I pojechał dalej w stronę zachodzącego słońca.... Jebaniec nawet nie zauważył że w coś pierodlną... 🙄 Typowa Moto pizda
Piwo za Portishead.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów