Dziewczynka nie jest jedyną ofiarą agresywnej 2-latki, która w podobny sposób potraktowała dziesięcioro innych dzieci. Nadpobudliwe dziecko otrzymało już nawet swój pseudonim. Ludzie mówią na nią „Chucky”. Nazwa pochodzi od zabójczej laleczki – bohaterki kultowego horroru.
Dziewczynka nie jest jedyną ofiarą agresywnej 2-latki, która w podobny sposób potraktowała dziesięcioro innych dzieci. Nadpobudliwe dziecko otrzymało już nawet swój pseudonim. Ludzie mówią na nią „Chucky”. Nazwa pochodzi od zabójczej laleczki – bohaterki kultowego horroru.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To skrajna hipokryzja z twojej strony skoro uważasz że samoobrona polega na napierdalaniu 3-letnim dzieckiem w reklamówce o krawężnik
Widze, że nie załapałeś
Takie dziecko raczej jeszcze nie odróżnia wielu rzeczy i podczas zabaw może skrzywdzić kolegę/koleżankę zbytnią agresją
A to pewnie trzeba ja pogłaskać i wytłumaczyć, że tak nie wolno i czekać, aż którejś nocy po ciągłym opierdalaniu ją, że dzieci się nie bije, przyjdzie z nożem do sypialni rodziców i ich zapierdoli we śnie.
Ale ta dziewczynka słodko wygląda, normalnie jak z jakiegoś obrazka (pomijając oczywiście sińce).
Nazwa pochodzi od zabójczej laleczki – bohaterki kultowego horroru.
Faktycznie kurwa, bym się nigdy nie domyślił...
Swoją drogą ten dzieciak to jakaś pierdolona patologia, z czasem pewnie będzie jeszcze gorzej... tylko czekamy na materiał na harda.
@Hebi89 To skrajna hipokryzja z twojej strony skoro uważasz że samoobrona polega na napierdalaniu 3-letnim dzieckiem w reklamówce o krawężnik. Takie dziecko raczej jeszcze nie odróżnia wielu rzeczy i podczas zabaw może skrzywdzić kolegę/koleżankę zbytnią agresją. To nie oznacza że zrobiła to naumyślnie i zdawała sobie dokładnie sprawę z tego co czyni, nie mów że ty jako 3 latek liczyłeś całki i chodziłeś za mamę na zakupy i kontemplowałeś z rodzicami na temat konfliktów zbrojnych ??
I chuj. Może nie rozumie, ale jak kiedyś przez brak zrozumienia zamorduje czyjeś dziecko, to wszystko będzie spoko? Z tego dziecka będzie zwyrol w przyszłości. Będzie się puszczać, napierdalać, kraść i chuj wie co jeszcze. Ja bym je dla pewności po tym napierdalaniu jeszcze do wody wrzucił, trzeba odsiewać ścierwo póki młode, bo jak dorośnie to będzie jeszcze gorzej.
Pobiła inne dzieci i dalej ją w tym przedszkolu trzymają?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów