📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ostrycham napisał/a:
ale bym tego kota rozdeptal z checią...
jebac koty i spedalonych kocich wielbicieli...
Też cwaniakowałeś za oszczymajtka i ci kocur wpierdolił? Koty rules!
Żadne zwierze nie atakuje bez powodu, dajmy na to takiego murzyna 5% atakuje gdy jest głodna a reszta gdy ma warunkowe...
@2up
i tak będą czarni
i tak będą czarni
Jebnięta matka uczy dzieciaka bić zwierzęta a potem rośnie taki imbecyl, zakłada konto na sadisticu i wrzuca takie gify jak ten wyżej z takimi samymi ułomami jak on.
google.pl/imgres?imgurl=http://theswash.com/wp-content/uploads/2012/06...
to bym z niego zrobił jeśli by mi zaatakował dziecko
to bym z niego zrobił jeśli by mi zaatakował dziecko
śmieszą mnie ludzie którzy piszą " bym nim coś zrobił za to że zaatakował dziecko" a ten jebany abchor kurwa co? siedział i się gapił? nie zajebał mu konkretnego gonga a wcześniej też pewnie coś robił
Zarąbiści rodzice. Dzieciak zaraz oko straci, a mamusia w brecht.
Swoją drogą mały sukinsyn. (Dziecko, nie kot)
Swoją drogą mały sukinsyn. (Dziecko, nie kot)
kurwa jaka spina ja ze swoim kotem nieraz nakurwiamy zapasy, czasem tak się wkurwi, że aż syczy ale i tak później przyjdzie grzecznie skurwiel dać się pogłaskać i po coś do jedzenia
Zwierze sie stresuje wystraszone jest bo jakis zjeb bije je łapa po mordzie powinni tego dzieciaka uczyc ze tak nie robi zamiast go jeszcze zachecac... patologia pełną gęba
btw dobrze tak smarkowi
btw dobrze tak smarkowi
a potem kurwa sie beda dziwic ze kot dziecka wlasnego nie trawi
koty zapamietuja
koty zapamietuja
vitharis napisał/a:
Nie no genialne dobrze tak bachorowi, koty nie atakują bez powodu.
a żebyś sie kurwa nie zdziwił ... cytując "koty to skurwysyny matki natury"
vitharis napisał/a:
oj atakują, zwłaszcza kotki.Nie no genialne dobrze tak bachorowi, koty nie atakują bez powodu.
Głaskałem kotkę, tuli się, wszystko ładnie pięknie, nogi rozkłada, zaczynam smyrać po brzuszki, a ta jak nie pierdolnie pazurami i zębami, jak nie odskoczy, nie podrapie.
Zdradziecka szmata, jebać koty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów