📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Od małego religią łeb zryty! od małego przygotowany do bronienia krzyża!
Szkoda mi dzieciaka.
To nie dziecko tylko stara babcia :/
Mohery w kościele robią podobnie.
Ale wy macie jakiś wielki problem ze sobą....
Zobaczcie jak tam ludzie okazują miłość do Boga! Śpiewają radosne pieśni, walczą pod krzyżem jak nasze mohery?!-NIE!!! U nas w kościele jak nie płaczesz przy modlitwie to znaczy że nie kochasz Boga. Tam jest inna mentalność! Nie porównujcie ich wiary do "naszej"
I żeby nie było...do kościoła nie chce bo mam dość udawania.
Nie bierzcie tych filmików tak do Siebie! Jak ja go pierwszy raz z dziewczyną obejrzeliśmy to masa śmiechu była! I do tego ten filmik służy!
Zobaczcie jak tam ludzie okazują miłość do Boga! Śpiewają radosne pieśni, walczą pod krzyżem jak nasze mohery?!-NIE!!! U nas w kościele jak nie płaczesz przy modlitwie to znaczy że nie kochasz Boga. Tam jest inna mentalność! Nie porównujcie ich wiary do "naszej"
I żeby nie było...do kościoła nie chce bo mam dość udawania.
Nie bierzcie tych filmików tak do Siebie! Jak ja go pierwszy raz z dziewczyną obejrzeliśmy to masa śmiechu była! I do tego ten filmik służy!
wpuścić lwy-urządzić igrzyska! bez pobłażania dla żadnej religii!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów