18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ellsworth 2020-02-05, 22:00 5
pinowak napisał/a:

Od ponad pół roku na bieżąco oglądam sadistica i tak jak cieszy mnie debilizm ludzi oraz natychmiastowa karma, tak teraz autentycznie szkoda mi tego dzieciaka i rodziców :/ ehhh lece na harda bo już nie chce mi się dalej przeglądać tych filmików.

Dzieciaka to jeszcze rozumiem, ale rodziców ci żal?!? Przecież oni praktycznie zamordowali własnego dzieciaka wypuszczając go do zabawy na ulicę!
Zgłoś
7aiLor030 2020-02-05, 22:09 2
Nic tak nie boli jak cierpienie i śmierć małych, bezbronnych dzieci, a ci co się z tego śmieją to zwykłe ścierwa, nie pozdrawiam
Zgłoś
zeus6 2020-02-05, 22:21
akcja jest od 1 sek. gdzie mozna zobaczyc jak dwoch tatusiów - debili gra z dziecmi w piłke na ruchliwej ulicy.
Zgłoś
Makster_26 2020-02-05, 22:35
burn1878 napisał/a:

Dzięki takim filmom wiele można w życiu codziennym przewidzieć. Przez oglądanie sadola omijam szerokim łukiem samochody ciężarowe kiedy obok nich przechodzę

Szkoda, że mało ludzi ma tak jak Ty.
Zgłoś
jenna.jameson 2020-02-05, 22:50
Walę wieczorami do pomielonych trupów, bo sadol, ale tu kurwa serce pęka normalnie... Nawet jeśli to ciapate.
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-02-05, 22:53 5
Świetny temat Długo trzyma w niepewności - przejedzie smroda, czy nie przejedzie. Super, nie zawiodłem się, i jeszcze jeden pozytyw, coraz mniej tych pedalskich płaczliwych komentarzy pod filmikami tego typu.
Zgłoś
Dzisiaj 2020-02-05, 23:36
Juz kurwa tlumacze - jestem ekspertem :

Rodzice popierdoleni - matka i ojciec. Czemu matka? Bo kurwa pewnie to nie nowosc - zabawy i gra w pilke na ulicy. Matka tez pewnie miala wyjebane jak wieszala pranie to gowniarze tez popierdalali po ulicy. Ojciec debil - za jego czasow pewnie samochod jechal przez wies - raz na 2 tygodnie. No i chuj - dzieci powinny byc nauczone, ze nie biega sie po ulicy itd.

Pomimo, ze moje dzieciaki wiedza, i nauczone to nie puszczam ich blisko ulicy i spaceruja zawsze po drugiej stronie - nigdy nie wiadomo co malej istocie strzeli do glowy. Bedzie chciala sie schowac, uciec, strzelic focha... cokolwiek.

Chcesz miec dzieci - to kurwa uzywaj glowy a nie tylko pizdy i chuja.
Zgłoś
el_kadafi 2020-02-06, 1:26
Szkoda szkraba. No kurwa, szkoda. Jeszcze ta siostra zatykająca uszy żeby nie słyszeć krzyku
Zgłoś
mrfreak16 2020-02-06, 1:38
I wielce zdziwieni...
Zgłoś
Egzekutorka 2020-02-06, 2:07
A co się dziwić skoro te dzikusy nie odróżniają chodnika od jezdni. Równie dobrze mogło jebnąć w babę z zakupami..
Zgłoś
djted 2020-02-06, 2:13
Na chuj te bekarty bawią się na ulicy? I kto do tego dopuscił ???
Zgłoś
Wiewór 2020-02-06, 7:52 1
Rider098 napisał/a:

I kierowca ma przejebane przez matke debilke.

To jest chyba nowoczesny związek bo ta matka wygląda jak facet.

Dziecko zginęło przez głupotę ojca.
Zgłoś
cicik 2020-02-06, 10:01
patitati napisał/a:

Świetny temat Długo trzyma w niepewności - przejedzie smroda, czy nie przejedzie. Super, nie zawiodłem się, i jeszcze jeden pozytyw, coraz mniej tych pedalskich płaczliwych komentarzy pod filmikami tego typu.

nie mniej , tylko ludzie mają już i ciebie i twoje tandetne komentarze w dupie
Zgłoś
baronturbina 2020-02-06, 11:29
A co z piłką?
Zgłoś
bloodwar 2020-02-06, 12:24
Przeważnie jak facetowi z szczupłej narzeczonej robi się tłusta małżonka to odchodzi, jeżeli proces tycia rozciągnął się w czasie to niestety pojawiają się dzieci i budzi się syndrom sztokholmski "nie mogę od niej odejść, nei zrobię tego dzieciom, są zbyt małe, nie zrozumieją". Tutaj chyba koleś postanowił wcielić w życie plan B jeżeli chodzi o dzieci

Ale z córką mu tak łatwo nie pójdzie, młoda ma zaskakująco dobrze wyrobiony zmysł przewidywania - zanim jeszcze padł pierwszy krzyk ona już zasłaniała uszy, to będzie ciężki przeciwnik
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem