📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pinowak napisał/a:
Od ponad pół roku na bieżąco oglądam sadistica i tak jak cieszy mnie debilizm ludzi oraz natychmiastowa karma, tak teraz autentycznie szkoda mi tego dzieciaka i rodziców :/ ehhh lece na harda bo już nie chce mi się dalej przeglądać tych filmików.
Dzieciaka to jeszcze rozumiem, ale rodziców ci żal?!? Przecież oni praktycznie zamordowali własnego dzieciaka wypuszczając go do zabawy na ulicę!
Nic tak nie boli jak cierpienie i śmierć małych, bezbronnych dzieci, a ci co się z tego śmieją to zwykłe ścierwa, nie pozdrawiam
akcja jest od 1 sek. gdzie mozna zobaczyc jak dwoch tatusiów - debili gra z dziecmi w piłke na ruchliwej ulicy.
burn1878 napisał/a:
Dzięki takim filmom wiele można w życiu codziennym przewidzieć. Przez oglądanie sadola omijam szerokim łukiem samochody ciężarowe kiedy obok nich przechodzę
Szkoda, że mało ludzi ma tak jak Ty.
Walę wieczorami do pomielonych trupów, bo sadol, ale tu kurwa serce pęka normalnie... Nawet jeśli to ciapate.
Świetny temat Długo trzyma w niepewności - przejedzie smroda, czy nie przejedzie. Super, nie zawiodłem się, i jeszcze jeden pozytyw, coraz mniej tych pedalskich płaczliwych komentarzy pod filmikami tego typu.
Juz kurwa tlumacze - jestem ekspertem :
Rodzice popierdoleni - matka i ojciec. Czemu matka? Bo kurwa pewnie to nie nowosc - zabawy i gra w pilke na ulicy. Matka tez pewnie miala wyjebane jak wieszala pranie to gowniarze tez popierdalali po ulicy. Ojciec debil - za jego czasow pewnie samochod jechal przez wies - raz na 2 tygodnie. No i chuj - dzieci powinny byc nauczone, ze nie biega sie po ulicy itd.
Pomimo, ze moje dzieciaki wiedza, i nauczone to nie puszczam ich blisko ulicy i spaceruja zawsze po drugiej stronie - nigdy nie wiadomo co malej istocie strzeli do glowy. Bedzie chciala sie schowac, uciec, strzelic focha... cokolwiek.
Chcesz miec dzieci - to kurwa uzywaj glowy a nie tylko pizdy i chuja.
Rodzice popierdoleni - matka i ojciec. Czemu matka? Bo kurwa pewnie to nie nowosc - zabawy i gra w pilke na ulicy. Matka tez pewnie miala wyjebane jak wieszala pranie to gowniarze tez popierdalali po ulicy. Ojciec debil - za jego czasow pewnie samochod jechal przez wies - raz na 2 tygodnie. No i chuj - dzieci powinny byc nauczone, ze nie biega sie po ulicy itd.
Pomimo, ze moje dzieciaki wiedza, i nauczone to nie puszczam ich blisko ulicy i spaceruja zawsze po drugiej stronie - nigdy nie wiadomo co malej istocie strzeli do glowy. Bedzie chciala sie schowac, uciec, strzelic focha... cokolwiek.
Chcesz miec dzieci - to kurwa uzywaj glowy a nie tylko pizdy i chuja.
Szkoda szkraba. No kurwa, szkoda. Jeszcze ta siostra zatykająca uszy żeby nie słyszeć krzyku
A co się dziwić skoro te dzikusy nie odróżniają chodnika od jezdni. Równie dobrze mogło jebnąć w babę z zakupami..
Rider098 napisał/a:
I kierowca ma przejebane przez matke debilke.
To jest chyba nowoczesny związek bo ta matka wygląda jak facet.
Dziecko zginęło przez głupotę ojca.
patitati napisał/a:
Świetny temat Długo trzyma w niepewności - przejedzie smroda, czy nie przejedzie. Super, nie zawiodłem się, i jeszcze jeden pozytyw, coraz mniej tych pedalskich płaczliwych komentarzy pod filmikami tego typu.
nie mniej , tylko ludzie mają już i ciebie i twoje tandetne komentarze w dupie
A co z piłką?
Przeważnie jak facetowi z szczupłej narzeczonej robi się tłusta małżonka to odchodzi, jeżeli proces tycia rozciągnął się w czasie to niestety pojawiają się dzieci i budzi się syndrom sztokholmski "nie mogę od niej odejść, nei zrobię tego dzieciom, są zbyt małe, nie zrozumieją". Tutaj chyba koleś postanowił wcielić w życie plan B jeżeli chodzi o dzieci
Ale z córką mu tak łatwo nie pójdzie, młoda ma zaskakująco dobrze wyrobiony zmysł przewidywania - zanim jeszcze padł pierwszy krzyk ona już zasłaniała uszy, to będzie ciężki przeciwnik
Ale z córką mu tak łatwo nie pójdzie, młoda ma zaskakująco dobrze wyrobiony zmysł przewidywania - zanim jeszcze padł pierwszy krzyk ona już zasłaniała uszy, to będzie ciężki przeciwnik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów