i jego reakcja na zastrzyk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś dostałem zastrzyk rozkurczowy w tyłek. Lekarka ostrzegała że będzie boleć ,ale nawet nie spodziewałem się ża aż tak. Jakby mi ktoś noge wyrywał. W tym momencie przyszła mi do głowy jedna myśl- popieram eutanazję. Serio. I tak mam do dzisiaj. Jak ktoś ma tak cierpieć przez większość czasu jak ja wtedy to niech ma wybór.
boże co za gościu
pin napisał/a:
Ech ludzie, niektórzy po prostu tak mają, że się boją zastrzyków i koniec (achimofobia). Kumpel (32 lata) mdleje jak mu robią zastrzyk. Sam z tego łacha drze, bo nie to, że panika czy coś. Po prostu jak czuje igłę w skórze to film mu się urywa i tyle. Nie ważne czy widzi jak go kłują czy nie.
Dexter miałby ułatwioną robotę.
Przynajmniej dobrze że się nie zesrał
Jestem ekspertem, wstrzykneli mu kwas. Dawać to na harda, tylko w pełnej wersji jak mu dupsko odpada...
Ja pierdole, powiem tak: Nawet Son Go-Ku bał się strzykawek, a skoro największy twardziele ever się bał to każdy może.
Dziękuje dobranoc.
Dziękuje dobranoc.
raz w dupe to nie pedał XD
Igły? Dawajcie ich więcej!
O dziwo - im dłuższa, tym mniej boli. Najbardziej się to sprawdza przy znieczuleniach w kręgosłup. Jak masz mieć znieczulenie w kręgosłup i widzisz krótką, to lepiej spierdalaj, bo zaraz będziesz krzyczał jak ten koleś.
Ale najgorsze są te skurwiele - wenflony. Jak ci taki specu źle trafi, to masz fioletową łapę przez tydzień.
O dziwo - im dłuższa, tym mniej boli. Najbardziej się to sprawdza przy znieczuleniach w kręgosłup. Jak masz mieć znieczulenie w kręgosłup i widzisz krótką, to lepiej spierdalaj, bo zaraz będziesz krzyczał jak ten koleś.
Ale najgorsze są te skurwiele - wenflony. Jak ci taki specu źle trafi, to masz fioletową łapę przez tydzień.
hmm... Pracownik budowlany z wieloletnim stażem prezentuje lekarzowi jak brzmi odgłos szlifierki wysokoobrotowej z regulowanymi obrotami chińskiej marki podczas pracy XD grunt to dobrze się zareklamować i koleżka ma już pewnie łazienkę do zrobienia u Pana Doktora.
znam takich ludzi, dostanie zastrzyk to albo co mało się nie popłacze albo drze ryja podobnie, ale jak ma się bić to będzie lał do upadłego, chuj że zęby wybite, morda rozjebana, wtedy to mu nie przeszkadza, ale zastrzyk już tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów