Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Da się jakoś pobierać filmiki z sadola na telefonie? Jeszcze kilka miesięcy temu chyba była taka opcja a teraz nic :/
Gdzieś na stronie jest poradnik w Google powinieneś znaleźć, ale generalnie opera mini i jak włączasz filmik to się pojawia zapytanie czy chcesz go odtworzyć, czy pobrać
Szczerze ten rajd powinien odbywać się w miejscu gdzie nie ma terenu zabudowanego, a tym bardziej domostw w których znajduja sie mieszkancy.
Chuj mnie obchodzi jebane gimby wasze zdanie ale wyobraz sobie jeden z drugim, ze Twoj rodzic wraca zmeczony z pracy bys mogl siedziec przed komputerem.
Twoj rodzic chce odpoczac relaksujac sie w ogrodzie i popijajac piwko oraz patrzec na to jak duzo pracy i wysilku wlozyl w ten piekny ogrod wraz z zona by potem mogli podziwiac swoja zielen i wyciszyc sie od tych psychicznie zjebanych parad lgbt czy innych spaczen umyslowych, az tu nagle wpierdala Ci sie auto bo jakis Janusz z Matylda postanowil zorganizowac rajd w twoim miejscu zamieszkania.
No tylko kurwa pogratulowac..
Obstawiam, że mieszkańcy byli poinformowani o organizowanym rajdzie, choćby po to, by nikt nie wyjechał w tym czasie na ulicę. Chyba nie sądzisz, że gość nagrywał widok z balkonu ot tak sobie.
Mieszkańcy nie tylko zdają sobie sprawę z zagrożeń, ale wręcz na nie czekają, bo zawsze z odszkodowań można wyciągnąć parę groszy.
Nad moją działką odbywają się na przykład pokazy lotnicze , podczas których zdarzały się wypadki. Żeby być bezpiecznym, wystarczy nie łazić po polach w czasie akrobacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów