Pierwsza myśl jaka się nasuwa: Jaki kraj takie obchody.
Ale wydaje mi się że każdy świętuje na swój sposób, ja wywiesiłem flage za oknem i bedzie
No to teraz taka mała informacja dla wszystkich gadających o pedalozie itp. Otóż tak akcja z tymi różowymi balonikami została zorganizowana przez Program Trzeci Polskiego Radia ("Trójka"), akcja nazywa się"Orzeł może" i służy promowaniu patriotyzmu i polskości, właśnie przy okazji Święta Flagi. Tak więc zanim zaczniecie się wypowiadać w kwestii "pedalstwa" albo "bezczeszczenia symboli narodowych" sprawdźcie najpierw do czego się dopierdzielacie, bo wychodzicie na bandę ograniczonych mentalnych gimbusów
@Chlebson
Takiego debilizmu to ja dawno nie słyszałem.
7000 tysięcy na rękę? Jak widzę takiego kretyna jak Ty to mi szczena opada.
Zarobi więcej, to prawda (niż sprzątaczka w Polsce) ale dla kogoś tak ograniczonego jak Ty Hameryka się wydaje milion razy bardziej rozwinięta niż reszta świata.
Prawdą jest, że żyje tam się o niebo lepiej ale nie przesadzajmy...kambodża umysłowa u takich osób jak Chlebson
Drogi profesorze nauk o wszechświecie, który tkwi ciągle w gimnazjum, bądź złapał Boga za nogi i dostał się do zawodówki Informacje o zarobkach można znaleźć tutaj: praca.wp.pl/title,Zarobki-w-najpopularniejszych-zawodach-w-USA,wid,154...
Dozorca/sprzątacz (2 mln) – 2070 USD (6,7 tys. zł)
Więc jak chcesz kogoś obrażać i przy okazji zabłysnąć wiedzą to na początku sprawdź jakieś źródła
Wiem, że twoja mała główka myśli, że już wszystko wie... niestety takie przekonanie jest najczęściej cechą ludzi głupich, którzy potrafią krytykować nie opierając się na żadnych argumentach....
takie gadki możesz przeprowadzać u siebie w gimnazjum z tobie podobnymi pseudoprofesorami
P.S. - Debile DO SZKOŁY a nie wypisujecie pierdoły...
Kurwa jak patrzę na to co zrobił gajowy i ryży chuj ze świętem flagi to mi się sam gaz w piekarniku odkręca.
Różowa flaga ? Kraj przejęły pedały?
Bo idioci to na pewno.
Debilem jesteś Ty, to raz, a dwa nie przelicza się dokładnie na złotówki, bo oni tam wydają w dolarach, nie w PLN'ach
a druga sprawa, że większość polaków, którzy tam siedzą są na czarno, więc zarabiają mniej.
Wiem, to z doświadczenia, brat jest tam legalnie, akurat jest trochę wyżej postawiony, co nie zmienia faktu, że byłem, widziałem i mogę mówić.