Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Gdy zaś jesienią 2021 roku PiS zgłosił ustawę o budowie zapory z Białorusią, ówczesny lider opozycji Donald Tusk ogłosił, że jego partia będzie głosować przeciw budowie"
A czy nie można tu zastosować pasa śmierci? Na przykład 100 metrowy pas Polskiej ziemi,po wejściu na który taki ciapaty inżynier zostaje z powitanie poczęstowany ołowiem.
To by wymagało jaj. Widziałeś na żywo Morawieckiego? Tuska? Kaczyńskiego? Hołownie? Kto ma wydać taki rozkaz i krytyków pozdrowić środkowym palcem? Musielibyśmy mieć takiego swojego Trumpa, albo Haviera Milei. Niestety mamy to co mamy.
Od Białorusi to ty się odpierdol.
To nasze rządowe żydki robią co mogą aby upokarzać Białoruś od ponad 20 lat i abyśmy mieli jak najgorsze stosunki z nimi.
A powinniśmy mieć jak najlepsze.
Choćby takie jak mają Węgry z Rosją.
Ale widzę, że z nienawiści do ruskich wolisz kupować rosyjski gaz i ropę od amerykanów za 3 razy wyższą cenę niż bezpośrednio od ruskich.
jebał cię pieś ruska ouńco ptfuuu na was
huj z tym pisem, dzięki bogu nie są już przy korycie
chuj z lewakami sprzedajnie kur.... waz to tylko wysłać do putlera !
"Gdy zaś jesienią 2021 roku PiS zgłosił ustawę o budowie zapory z Białorusią, ówczesny lider opozycji Donald Tusk ogłosił, że jego partia będzie głosować przeciw budowie"
i za parę miliardów pisiory zbudowały płotek, który można łomem wyłamać. Ciekawe który pisior wybudował sobie lepsze ogrodzenie przy nowym domu z tej kasy.
A gdyby na granicy postawić takie niewielkie bufeciki.. wiecie..co najpotrzebniejszego woda, sucharki i jakieś owoce z sadów świętokrzyskich, wyprawka na zachód, zaetykietować to wszystko wizerunkami angeli Merkel i na dowidzenia poczęstować ulotką w której by pisało że przeciętny murzyn w Paryżu w złotych butach chodzi, nam by to budżetu nie uszczupliło aa a zapomniałem kurwa przecież ma być obowiązkowa relokacja to chuj mój pomysł na nic ale i tak się nim podzielę
Dorzucił bym im instrukcje jak zainstalować apkę rossmana. Za 10km biegu dostali by na wjazd do Polski 50% na zakupy.
Komejny temat dla internetowych wysrywów. Ahh jakże pl jes bezpueczba że jesteście. Ah ah
Problem w tym, że rosja, białoruś i całe lewactwo tego świata zrobi raban, że podli Polacy strzelają do uchodźców. Hohoholand nakręci 36 odcinkowy serial, k***a-szatan znowu się uchleje i napisze p*zda coś od serca. A och*jska wstanie z wózka i przypnie się do górnej części płota....
no to dopilnować, żeby nie trafiło do mediów
Nie żebym kogokolwiek bronił.. ale tobie nigdy nie zdarzyło się zmienić zdania w związku z rozwojem sytuacji ? 🤣
A to aktualny materiał? Bo płotu nie widzę 🤔
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów