📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bardzo dobrze, że wybrali Mela Gibsona do tego filmiku, idealnie się wpasowuje, pluje na żydów, bije żonę po pijaku, akurat wypisz wymaluj obraz polaka 10/10
MariolaBezPindola napisał/a:
Polska nie jest niepodlegla Polaczki !!!
napisał bym ci coś ale znowu dostanę bana na miesiąc
"polaczki" do Polaków zwracało się gestapo i inni pokurwieńcy niemieccy, a chuj, wypierdalaj chuju na ropę jak ci się nie podoba, nie używaj nawet tego języka bolszewicka gnido, powinni cię usunąć razem z tym pałacem kultury, chociaż on nie jest niczemu winien i powinien zostać, nikt nie zmieni rzeczywistości
AyCaramba napisał/a:
Piękny przykład ANTYpolskiego PSEUDOpatrioty (patridioty jeżeli ktoś woli) dzielącego Polaków na "Polaków" i "ruskich, ukrów, żydków, lewaków i "pedałów" jeżeli tylko mają jakieś "ale" do powiedzenia. No to klasycznie: Polak Polakowi, Polakiem. Jeszcze się święto dobrze nie zaczęło a ty już jątrzysz, już szukasz rozróby, już dzielisz na dobrych i złych. Chcesz szukać wroga narodu, spójrz w lustro!Zaraz wstaną ruskie, ukraińskie, żydowskie, lewackie, czy inne lgbthwdp Psy i będą szczekać jaki to nasz kraj zły.
Hrabia Drapula napisał/a:
Pięknie wyciągnęła polaczka z polaczka. Jak mogę świętować 100 lecie jak dookoła pełno takich pseudopatriotów (patridiotów) czekających tylko na to by ktoś ich sprowokował, by mogli w końcu powylewać swoje żale i zatruć całą atmosferę? Dawaj! Mnie też zwyzywaj! Bij Polaka patridioto! To twój patridiotyczny obowiązek przecie!!!
napisał bym ci coś ale znowu dostanę bana na miesiąc
"polaczki" do Polaków zwracało się gestapo i inni pokurwieńcy niemieccy, a chuj, wypierdalaj chuju na ropę jak ci się nie podoba, nie używaj nawet tego języka bolszewicka gnido, powinni cię usunąć razem z tym pałacem kultury, chociaż on nie jest niczemu winien i powinien zostać, nikt nie zmieni rzeczywistości
UP rozumiem że ty lubisz jak do ciebie mówi ktoś z pogardą polaczek, jesteś dymny z tego, nikogo nie chcę bić i wyzywać, przekaz jest prosty, źle ci w tym kraju wyprowadź się,staraj się zmienić, a nie ubliżać milionom obywateli ale cóż, masz mózgu tyle co twój awatar
Mors_Nigra napisał/a:
Piękny przykład ANTYpolskiego PSEUDOpatrioty (patridioty jeżeli ktoś woli) dzielącego Polaków na "Polaków" i "ruskich, ukrów, żydków, lewaków i "pedałów" jeżeli tylko mają jakieś "ale" do powiedzenia.
No nie koniecznie. Jak ktoś ma coś konstruktywnego do powiedzenia, potrafi jakoś kulturalnie napisać swoje zdanie albo w jakikolwiek sposób uargumentować to warto go wysłuchać/przeczytać. I nie dzielę Polaków na "Polaków" i "ruskich, ukrów, żydków, lewaków i "pedałów". Raczej dzielę ludzi w internecie na normalnych i nie do końca normalnych. Przejrzyj tematy które w jakikolwiek sposób traktują o Polsce to znajdziesz paru "ruskich, ukrów, żydków, lewaków i "pedałów" co potrafią tylko wrzucić zdjęcie typu flaga w klopie albo napisać pół zdania w stylu "jebać polaków"
No zajebista to niepodległość.Państwem rządzą 'elity' który nawet nie zdają sobie sprawę w jakiej grze uczestniczą,a Polska to europejski głupek,który ma tylko kupować obce nośniki energii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów