📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja tez jestem tolerancyjny i odrazu do nich nie strzelam
Dzisiaj w radiu Spin South West " Irlandia " Usłyszałem , że pani minister jest wręcz oburzona tym, ze w Irlandii 3/4 homoseksualistów ukrywa się z tym kim jest i jest to spowodowane tym, że co piąty gej jest w jakiś sposób poniżany, słownie czy też kurwa ręcznie, a co mnie najbardziej w tej wypowiedzi wkurwiło
" Jest mi strasznie przykro że ludzie w tym kraju są wciąż tak prymitywni " Noż kurwa mać ! To właśnie nazwanie prymitywem kogoś kto nie toleruje pewdalstwa jest prymitywne bo nikt nie pownien nikomu narzucać co ma lubić a co nie, a nawet jeżeli ta pizda miała racje to wole być jebanym prymitywem.
Tolerowałem pedalstwo do czasu, aż nie zaczeli się z tym tak obnościć i robić zajebane parady itp.
Ciekawostka - w 2018r w Limerick " Irlandia " Mają się odbyć igrzyska olimpijskie dla homoseksualistów... Ja pierdole
" Jest mi strasznie przykro że ludzie w tym kraju są wciąż tak prymitywni " Noż kurwa mać ! To właśnie nazwanie prymitywem kogoś kto nie toleruje pewdalstwa jest prymitywne bo nikt nie pownien nikomu narzucać co ma lubić a co nie, a nawet jeżeli ta pizda miała racje to wole być jebanym prymitywem.
Tolerowałem pedalstwo do czasu, aż nie zaczeli się z tym tak obnościć i robić zajebane parady itp.
Ciekawostka - w 2018r w Limerick " Irlandia " Mają się odbyć igrzyska olimpijskie dla homoseksualistów... Ja pierdole
Matosh napisał/a:
Jutro (tj. 18.05) pedały maszerują w Krakowie. Główną atrakcją wg ich organizatora mają być.. lody. Ale na szczęście jest kontra, która powinna skutecznie zagłuszyć polityczną, dewiancką poprawność .
GDzie ta kontra? szukam informacji, chętnie bym poszedł!
a kiedy jest dzień walki z homoseksualizmem?????????????????????
wujek google nie wie,może nie ma takowego.. ;C to była by dobree, zwolenników myślę,że by zebrał
wujek google nie wie,może nie ma takowego.. ;C to była by dobree, zwolenników myślę,że by zebrał
SZAJBAAA napisał/a:
Od jakiegoś czasu panuje głupia moda na bycie ateistą i na hejtowanie kościoła.
Gościu, odróżnij ateizm od hejtowania na kościół !
Ja jestem ateistą, i ogólnie wkurwia mnie fakt, że ktoś się śmieje z kk. Inna sprawa jak ktoś polewa i nienawidzi ciapatych
Co do filmiku dobrze ubrany w słowa, w pełni się zgadzam.
bardzo dobrze gada... geje mogą sobie być tymi gejami... ale na chuj się z tym tak wszyscy odwołują zaburzają pewne normy... geje to geje ... ALE PEDAŁOM ŁOM NA MORDE
Gruzini to spoko naród stwierdzam
news.money.pl/artykul/gruzja;tysiace;demonstrantow;udaremnily;wiec;hom...
news.money.pl/artykul/gruzja;tysiace;demonstrantow;udaremnily;wiec;hom...
on nagrywa jeszcze serie o desancie?
Może ktoś podrzucić link na kanał na yt do tego gościa? Chciałbym subnąć go, bo ciekawie mówi.
SZAJBAAA napisał/a:
Od jakiegoś czasu panuje głupia moda na bycie ateistą i na hejtowanie kościoła.
Argumenty sa oczywiste. Teraz prawie kazdy ma dostep do internetu/informacji przez co ludzie zaczynaja myslec samodzielnie. Dla mnie ateizm i katolicyzm to glupota dla naiwniakow, ale to juz tak na marginesie ;]
Nie różowa, nie czerwona ... tylko Polska narodowa !!!
A no i ten ... jebać homosiów, ciapatych i całe pozostałe kurestwo.
A no i ten ... jebać homosiów, ciapatych i całe pozostałe kurestwo.
Zaczną sie geje ujawniać w szkołach to dresy juz ich przestawią w szatni
Dzions napisał/a:
Gościu, odróżnij ateizm od hejtowania na kościół !
Ja jestem ateistą, i ogólnie wkurwia mnie fakt, że ktoś się śmieje z kk. Inna sprawa jak ktoś polewa i nienawidzi ciapatych
Co do filmiku dobrze ubrany w słowa, w pełni się zgadzam.
Widzisz tam spójnik "i" ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów