📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
joti napisał/a:
Tacy ludzie mają szanse, choćby teoretyczną, wyjść z tego nałogu fentanylowego, czy to już jest ich koniec?
Toperson1 napisał/a:
Koniec. Nie ma z tym kurestwem jak wygrać. Przerażające są te filmy, nigdy tego ścierwa nie wezmę.
No może raz
Fentanyl to środek używany w medycynie od lat 60-tych. Można się uzależnić tak jak od środków przeciwbólowych typu morfina...
medicover.pl/leki/fentanyl/
No postępowy zachód ale tylko kreowany dzieciakom i lewactwu przez media które w większości należą do USrAela a rzeczywistość jest taka że nie patrząc na infrastrukturę to ulice wyglądają tam gorzej niż w Indiach, a już nawet kury się pojawiły
Ja to bym w każdym mieście rozsypal z tonę fentantlu i niech każdy bierze i ćpa ile chce. Po miesiącu pozbierać zwłoki i oszczędzamy społeczeństwu obcowania z patolą 🙂
PsikutaBezS napisał/a:
takie są skutki państwa opiekuńczego czyli lewactwa.... a nie jakiegoś fentanyl-u
Jak to fentanyl to niech ta banda wolontariuszy wali im w dupę nalokson i po problemie
Od kiedy amerykański turbokapitalizm jest "państwem opiekuńczym"? Czy tobie już do reszty zwoje alkohol przepalił?
Plaga bezdomności i uzależnień od narkotyków w USA jest w dość sporym stopniu wynikiem właśnie turbokapitalizmu. Łatwo tam stracić wszystko bo złamało się nogę/zostało się wyrzuconym z domu. Co taki bezdomny może? Zazwyczaj niewiele, więc ucieka w łatwe odskocznie, typu narkotyki.
Sadolowa wiedza o świecie jest porażająco niewielka.
@Veni_Vidi: Fentanyl również, jak morfina jest środkiem przeciwbólowym, stosowanym głównie w lecznictwie zamkniętym, czyli szpitale. Jest nawet w plastrach, które nakleja się np. na ramię i powoli wchłania się przez skórę, coś jak te plastry nikotynowe.
A tak w ogóle popularna śpiączka farmakologiczna, to nic innego jak podawanie pacjentom dożylnie pompie m.in. fentanylu z innymi lekami.
A tak w ogóle popularna śpiączka farmakologiczna, to nic innego jak podawanie pacjentom dożylnie pompie m.in. fentanylu z innymi lekami.
Oni powinni ich zbierać spychaczem i umieszczać w jakimś getcie. I czasem dawać jedzenie ze śmietników żeby sie nie marnowało
Ależ wybornie się bawią, aż miło popatrzeć. Ci za doznania nuesamowie ten drag niesie. Aż zazdraszczam.
panpanczan napisał/a:
Fentanyl to dobry spodób na rozwiązanie problemu bezdomności i narkomanii.
Właśnie też tak pomyślałem, że pewnie z tego powodu za bardzo z tym nie walczą. Kilka kwestii społecznych się rozwiązuje samoczynnie. 😁 Bezdomności, narokomanii, ale też uzależnień wszelkiej maści. To zwykle te same osoby które piją, grają w casynach, czy wierzą w kryptowaluty i lekki hajs. A tu zonk.
pazuzu napisał/a:
Ja to bym w każdym mieście rozsypal z tonę fentantlu i niech każdy bierze i ćpa ile chce. Po miesiącu pozbierać zwłoki i oszczędzamy społeczeństwu obcowania z patolą 🙂
Tona to bedzie 1.000.000.000mg, ld50 szacuje sie na 2mg fentanylu. Dasz radę taka ilością ubic cala populacje Polski x 15
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów