hiszpańscy kibice
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po prostu inny styl życia, inna mentalność, spojrzenie na świat. Podoba Wam się ich corrida ? Gdzie albo męczone są biedne zwierzęta, aby doświadczyć rozrywki hołocie(piszę to słowo z pełną świadomością) albo tratowani są ludzie(debile bez mózgu). Tak samo jest z kibicowaniem. Oni wolą się poprzebierać, trąbić trąbkami, żłopać rozwodnione piwo, a Polacy wolą odpalić racę, wesprzeć głośnym dopingiem czy postawić na swoim za pomocą przemocy. A Wasza wściekłość i wylewanie żali niczego nie zmieni, bo taki styl mamy zakorzeniony.
Ale ludzi o czym wy tu mowicie .... to że pokazali kulturalnych i grzecznych miłych TRZEŹWYCH kibiców Hiszpani to odrazu myslicie że tylko takowi tam występują ? Otóż NIE! Hiszpania ma jeszcze gorszą chuligankę niz Polska dajmy na przykład grupy takie jak Orgullo Vikingo czy Boixos nois .... OTWÓRZCIE OCZY !
@up
ja nigdzie tak nie napisałem jak ty sądzisz. ludzie są różni w różnych kręgach. nic dodać i nic ująć
ja nigdzie tak nie napisałem jak ty sądzisz. ludzie są różni w różnych kręgach. nic dodać i nic ująć
Żeby jeszcze pracowali tak zawzięcie, jak kibicują, to może bym ich zatrudnił
świetna atmosfera, tak powinno być w trakcie każdego meczu wspólna radość i tyle a nie mordobicie
Byłem w Gdańsku w strefie kibica na meczu Hiszpania - Włochy. Hiszpanie o bardzo fajny naród chętnie wymieniają sie flagami z Polakami bardzo rozmowni przyjaźnie nastawieni do otoczenia. Hiszpanie są stworzeni do dobrej zabawy i śpiewania przyśpiewek.
Polacy mogliby się uczyć a nie napierdalac po kątach.
A tu krótki filmik ode mnie jak wszyscy razem sie bawią w strefie. :
Polacy mogliby się uczyć a nie napierdalac po kątach.
A tu krótki filmik ode mnie jak wszyscy razem sie bawią w strefie. :
Liczyłem na coś więcej. Nie wiem, może gwałt takiej dziennikarki albo obcinanie palców reporterowi. No nic, może następnym razem.
widzę ze Hiszpanie potrafią się naprawdę dobrze bawić!!! to dobrze... niezależnie od wyniku w meczu
Hiszpania - Chorwacja będę sie bawił z nimi do rana
Hiszpania - Chorwacja będę sie bawił z nimi do rana
Konzzi123,
Niestety zgodnie z regulaminem, nie mogę Ci powiedzieć abyś przestał wpuszczać swojego tatę do wanny podczas kąpieli, gdyż negatywnie wpływa to na Twoją psychikę, dlatego nie napiszę w ten sposób.
W końcu regulaminu trzeba przestrzegać
Niestety zgodnie z regulaminem, nie mogę Ci powiedzieć abyś przestał wpuszczać swojego tatę do wanny podczas kąpieli, gdyż negatywnie wpływa to na Twoją psychikę, dlatego nie napiszę w ten sposób.
W końcu regulaminu trzeba przestrzegać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów