hiszpańscy kibice
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Po prostu inny styl życia, inna mentalność, spojrzenie na świat. Podoba Wam się ich corrida ? Gdzie albo męczone są biedne zwierzęta, aby doświadczyć rozrywki hołocie(piszę to słowo z pełną świadomością) albo tratowani są ludzie(debile bez mózgu). Tak samo jest z kibicowaniem. Oni wolą się poprzebierać, trąbić trąbkami, żłopać rozwodnione piwo, a Polacy wolą odpalić racę, wesprzeć głośnym dopingiem czy postawić na swoim za pomocą przemocy. A Wasza wściekłość i wylewanie żali niczego nie zmieni, bo taki styl mamy zakorzeniony.
Ale ludzi o czym wy tu mowicie .... to że pokazali kulturalnych i grzecznych miłych TRZEŹWYCH kibiców Hiszpani to odrazu myslicie że tylko takowi tam występują ? Otóż NIE! Hiszpania ma jeszcze gorszą chuligankę niz Polska dajmy na przykład grupy takie jak Orgullo Vikingo czy Boixos nois .... OTWÓRZCIE OCZY !
@up
ja nigdzie tak nie napisałem jak ty sądzisz. ludzie są różni w różnych kręgach. nic dodać i nic ująć
ja nigdzie tak nie napisałem jak ty sądzisz. ludzie są różni w różnych kręgach. nic dodać i nic ująć
Żeby jeszcze pracowali tak zawzięcie, jak kibicują, to może bym ich zatrudnił
świetna atmosfera, tak powinno być w trakcie każdego meczu wspólna radość i tyle a nie mordobicie
Byłem w Gdańsku w strefie kibica na meczu Hiszpania - Włochy. Hiszpanie o bardzo fajny naród chętnie wymieniają sie flagami z Polakami bardzo rozmowni przyjaźnie nastawieni do otoczenia. Hiszpanie są stworzeni do dobrej zabawy i śpiewania przyśpiewek.
Polacy mogliby się uczyć a nie napierdalac po kątach.
A tu krótki filmik ode mnie jak wszyscy razem sie bawią w strefie. :
Polacy mogliby się uczyć a nie napierdalac po kątach.
A tu krótki filmik ode mnie jak wszyscy razem sie bawią w strefie. :
Liczyłem na coś więcej. Nie wiem, może gwałt takiej dziennikarki albo obcinanie palców reporterowi. No nic, może następnym razem.
Hiszpania - Chorwacja będę sie bawił z nimi do rana
Konzzi123,
Niestety zgodnie z regulaminem, nie mogę Ci powiedzieć abyś przestał wpuszczać swojego tatę do wanny podczas kąpieli, gdyż negatywnie wpływa to na Twoją psychikę, dlatego nie napiszę w ten sposób.
W końcu regulaminu trzeba przestrzegać
Niestety zgodnie z regulaminem, nie mogę Ci powiedzieć abyś przestał wpuszczać swojego tatę do wanny podczas kąpieli, gdyż negatywnie wpływa to na Twoją psychikę, dlatego nie napiszę w ten sposób.
W końcu regulaminu trzeba przestrzegać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów