maxvolumePL napisał/a:
Zapamiętajcie KURWA ten obrazek! Na obrazku Polska jest Biała, i tak ma pozostać. Ewentualnie niech będzie Biało-Czerwona, ale tylko w momencie, kiedy kolor czerwony będzie pochodził od krwi niechcianego ścierwa. Skończyłem.
Nie bardzo wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego co mówisz.
Flaga Polski dzieli się na dwa kolory
Biel - symbol nadziei i wolności
Czerwień - Krew przelana aby tą wolność uzyskać
Jeżeli chcesz aby ta flaga została zbrukana krwią ludzi wierzących w swoją religię to znaczy że to oni tak na prawdę ją zdobędą i to ich krew będzie zdobić kolory polski nie naszych przodków.
Jedynym sposobem aby nie stracić suwerenności wobec nikogo jest trzymanie się zasad na jakich Polska została wybudowana.
Bóg, Honor i Ojczyzna
Atakując i zabijając innych nie zyskasz więcej niż ci którzy atakowali i zabijali polaków na przestrzeni dziejów. Moja rada? Zamiast szerzyć nienawiść szerz to co te 3 słowa oznaczają:
Bóg - Wiara i podstawowy fundament polski ochrzczonej w 966 roku.
Honor - Budulec narodu Polskiego i obrona przed KAŻDYM kto próbował go zbrukać
Ojczyzna - Dom i Rodzina
Powiedz mi mały agresywny człowieku, czy to ja,
turecko-polska dziewczyna muszę Ci przypominać jak należy chronić własną ojczyznę? Zamiast niszczyć próbuj budować i umacniać fundament na jakim powstał ten kraj, zamiast starać się go wykluczyć jak to robią masowo media i rząd!
Nie długo Wam odbiorą (nie muzułmanie) wiarę, zaczyna się od zdejmowania symboli Krzyża, później Honor wszyscy wyjadą pracować za grosze u naszych okupantów, a na koniec ojczyznę albo powstanie jedno wielkie Państwo Europejskie, albo dojdzie do globalnej wojny domowej gdyż Polsce nie grozi Islamizacja a Judaizacja (a wszyscy wiemy jak te 2 religie się lubią) o ile chińczyki nie wykończą nas wcześniej