18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
wrbl 2011-12-30, 0:10
może mieć i 14 lat.. ważne żeby młodo wyglądała
Zgłoś
w................9 2011-12-30, 0:14
@wrbl
nie przesadzajmy, chyba ze dawali by za to jakis order np. "order ruchania dinozaura"
Zgłoś
Stachu Wichura 2011-12-30, 0:31 6
DziQ6666 napisał/a:

Szkoda że Sadistic już nigdy nie powróci .. wcześniej za takie filmiki byłby ban albo warn chociaż.. a teraz..
Może ktoś ze starego Sadistica zagląda jeszcze tutaj i jakimś cudem czyta tą wiadomość..
Błagam podajcie mi nowy adres gdzie jest tak jak tutaj było dawniej..

A mnie szkoda że ktoś pierdoli takie rzeczy.
Cytat:

Ostatnia wizyta: Wczoraj 22:44

Tak więc przestań smęcić bo masz gówno do powiedzenia w tym temacie. Na koniec informuje Ciebie że możesz stąd odejść- nikt nie będzie płakał. Skoro jest ci źle, wybierz się na inny konkurencyjny portal.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2011-12-30, 1:18
fajna dupa z twarzy

Zgłoś
qucharz69 2011-12-30, 1:25
Zajebiste ochy małolatka ma , ehhh rozmarzyłem się ;p
Zgłoś
majkel1172 2011-12-30, 2:32
Tez tak umiem
Zgłoś
D................i 2011-12-30, 3:05
dzieki! akurat czas na
Zgłoś
Pener 2011-12-30, 7:11
Kiciok napisał/a:

Przynajmniej jej się nie łączą.

monobrew jest spoko
Zgłoś
styq 2011-12-30, 9:01
Będzie rozpraszać przy robieniu loda.

Btw. moja dziewczyna też potrafi ruszać jedną brwią, ale ta to nakurwia, że aż strach.
Zgłoś
Azazel91 2011-12-30, 10:16
Taki equalizer to ja rozumiem
Zgłoś
necrosodomizer 2011-12-30, 10:43
Nie wiem skąd Wy wiecie ile ona ma lat. Ja dzielę kobietki na: brałby / niebrałby.
Brałby. A dla mnie wygląda na minimum 16.
Zgłoś
Póhó 2011-12-30, 11:09
Pener666 napisał/a:

monobrew jest spoko

No zajebiste
Zgłoś
.................. 2011-12-30, 11:12
Póhó, to Colin Farrel?
Zgłoś
Póhó 2011-12-30, 11:25
ֺ napisał/a:

Póhó, to Colin Farrel?

Teraz już tak

Zgłoś
pisage 2011-12-30, 12:29
Z twarzy całkiem niezła dupa. Ale talent to wcale nie jest niezwykły. Można to wyćwiczyć

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów