📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
aż się zalogowałem żeby dać piwo. I pierdoli mnie czy to murzyn czy nie
Świetny jest Bob Sapp, ale po Japonii coś żartowniś się z niego zrobił
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
nasz SUPER MARIOŁ sie pościska jak zwykle..
Tak tak śmiejcie sie ale to na 99% sponsorzy kazali mu tak zrobic żeby wokół walki było większe zamieszanie więcej osob sie nią zainteresowało i więcej osób kupiło bilety tak samo jest z boxem wg mnie to jest błazenada
wy dalej bierzecie to cale KSW ( kup sobie walke ) na powaznie ?
i czemu szydzicie z Boba, fajny gosc z poczuciem humoru. On nie jest zaproszony na KSW zeby walczyc i wygrac z pudziname tylko zeby robic show i shopke wokolo.
W ciagu 8 tyg ma 6 walk jaki powazny zawodnik ma tyle walk w przeciagu tak krotkiego czasu.
Dali go Pudzianowi zeby wkoncu pudzian wygral z kims bez pomocy sedziow.
Tak czy inaczej cale to KSW i tak juz ma opinie podowrkowych walk na wszystkich zagranicznych portalach.
Wole sobie poogladac jakies miejscowe mma jak mlodzi przyjezdzaja pokazac swoje umiejetnosci niz ogladac tych klownow na KSW.
Bede mial niezla beke jak Bob rozwali pudziana chociaz to tylko pobozne zyczenie
i czemu szydzicie z Boba, fajny gosc z poczuciem humoru. On nie jest zaproszony na KSW zeby walczyc i wygrac z pudziname tylko zeby robic show i shopke wokolo.
W ciagu 8 tyg ma 6 walk jaki powazny zawodnik ma tyle walk w przeciagu tak krotkiego czasu.
Dali go Pudzianowi zeby wkoncu pudzian wygral z kims bez pomocy sedziow.
Tak czy inaczej cale to KSW i tak juz ma opinie podowrkowych walk na wszystkich zagranicznych portalach.
Wole sobie poogladac jakies miejscowe mma jak mlodzi przyjezdzaja pokazac swoje umiejetnosci niz ogladac tych klownow na KSW.
Bede mial niezla beke jak Bob rozwali pudziana chociaz to tylko pobozne zyczenie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów