Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo widzisz, są na świecie ludzie normalni
to weź taką do domu umyj i różaniec razem odmawiajcie
ty rozumiem już swoje wysłałeś na kolonie...
to weź taką do domu umyj i różaniec razem odmawiajcie
Widzę, że ze swoją nienormalnością w schizofrenię wpadasz.
Co do wysyłania dzieci na kolonie: Chyba masz spore doświadczenie w tych sprawach, skoro Twoje plemniki już na kolonie jeżdżą.
Ja osobiście takiej dziewczyny bym nie tyknął. Chuj wie co kto z taką mało szanującą się suką robił :x
właśnie dlatego chetnie bym sam zrobił to niewiadomo co z taką nieszanujacą się suką
... i muszę napisać, że rozbawiło mnie to jak nic już dawno
to leć po piwo
a masz chęć pojechać? śmiało harcerzyku
Muszę Cię zmartwić. Nie mam kutasa, jestem dziewczyną, więc nie będę w stanie Cię zadowolić.
Muszę Cię zmartwić. Nie mam kutasa, jestem dziewczyną, więc nie będę w stanie Cię zadowolić.
sranie w banie - co dziewczyna bez kutasa robi na sadolu
noooo chyba że lody
ale skoro twierdzisz że nie masz, to może chociaż jestes brzydka jak chuj - więc może jakaś szansa na kakao?????
sranie w banie - co dziewczyna bez kutasa robi na sadolu
noooo chyba że lody
ale skoro twierdzisz że nie masz, to może chociaż jestes brzydka jak chuj - więc może jakaś szansa na kakao?????
Taka dziewczyna na sadolu po prostu napawa się podwójną dawką kutasów
Rozumiem, że skoro wyruchanie wchodzi w grę tylko, jeśli "jestem brzydka jak chuj" to znów potwierdzasz moją hipotezę o byciu kryptogejem
Taka dziewczyna na sadolu po prostu napawa się podwójną dawką kutasów
Rozumiem, że skoro wyruchanie wchodzi w grę tylko, jeśli "jestem brzydka jak chuj" to znów potwierdzasz moją hipotezę o byciu kryptogejem
dobra dla Ciebie chyba mógłbym zrobić wyjątek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów