W/g opisu 10 letnia Izraelka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
W/g opisu 10 letnia Izraelka.
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Miała pierwszeństwo😂
Folur napisał/a:
Adrenalina jest niezbędna w sytuacjach krótkotrwałego stresu lub zagrożenia, jednak jej przewlekłe wydzielanie może prowadzić do poważnych problemów zdrowotnych.
Zgadza się nadmiar stresu jest szkodliwy całe życie jest stresujące.
Ale dlaczego według ciebie to kierowcy mają być poddani ciągłemu stresowi że im beztroska ameba bez patrzenia wlezie pod koła albo pędem wjedzie na hulajnodze. Gratuluję myślenia. Gdy to kierowca z nadmiaru stresu dostanie zawału to wtedy pozabija piesze ameby hurtowo. Odrobinę więcej logiki kolego. Nikt nie zadba lepiej o bezpieczeństwo pieszego niż on sam jeśli nie zapomni stosować się do zasad bezpieczeństwa. Niestety zapominalstwo te coraz częściej wynika ze złej rutyny i przyzwyczajenia do braku zagrożenia że dobry kierowca zawsze się na czas zatrzyma. Niestety nie wszyscy są dobrymi kierowcami.
Gratuluję tęczowego znaczka też uważam że rozmnażanie populacji w celu ratowania środowiska naturalnego naszej ziemi należy powstrzymać metodami humanitarnymi i pokojowymi a nie brutalną eksterminacją i depopulacją inni mogą to nazwać selekcją naturalną. Ludzie głupi sami wyeliminują się z tego świata. Ileż to jest takich filmików gdy piesza pewna siebie ameba śmiało prosto pod tramwaj podąża. Jej życie zostaje brutalnie przerwane ale przynajmniej do tego czasu pożyła sobie bezstresowo.
Mała może podziękować kiblarzowi, który postanowił przejechać przez przejście i pewnie odwrócił uwagę kierowcy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów